Auto vliegt uit de bocht en raakt lantaarnpaal

Op de Steekterweg in Alphen heeft op maandag 10 augustus een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder is met de schrik vrijgekomen. 

Het ongeval vond plaats in de bocht langs het Alpherium. Daar vloog een auto uit de bocht, waarbij de bestuurder een lantaarnpaal raakte. Hierdoor heeft de auto schade aan de voorkant van de auto. De lantaarnpaal is hierbij omgevallen, zoals ook te zien is op de foto. De bestuurder heeft geen verwondingen opgelopen bij het ongeval en is dus met de schrik vrijgekomen.

Foto: Josh Walet 

munneke.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.