Josh Walet

Avond LAURA en Dag LAURA lijken dit jaar toch écht door te kunnen gaan

De nieuwe data stonden al met potlood vast, maar de Avond LAURA en Dag LAURA kunnen nu toch echt in de agenda worden gezet.

“Na bijna twee jaar geen enkele bestuursvergadering, was het deze week zover dat het weer kon en mocht. De voorlopige conclusie die daar is uitgekomen, is dat er dit jaar gelukkig weer een Avond- en een Dag LAURA gereden kan worden. Als er geen gekke dingen rond corona gaan gebeuren, zijn wij er in ieder geval klaar voor om deelnemers weer te verwelkomen”, laat de organisatie weten.

De Dag LAURA vindt plaats op 5, 6, 7 en 8 juli en de Avond LAURA op 7, 8, 9 en 10 juni. De routes tijdens de Avond LAURA zijn altijd om en nabij de 35 kilometer lang, maar tijdens de Dag LAURA kun je kiezen tussen vier afstanden: 40, 60, 80 of 100 km. De planning is nu dat deelnemers zich vanaf 1 maart kunnen inschrijven voor de Dag LAURA. Voor de Avond LAURA is inschrijven alleen ter plaatse mogelijk.

De naam LAURA staat voor de vier plaatsen die tijdens het jaarlijkse evenement worden aangedaan. De deelnemers rijden op de eerste dag naar Leiden, op de tweede dag naar Amsterdam, op de derde dag naar Utrecht en op de laatste dag naar Rotterdam. Alphen is alle vier de dagen de start- en finishplaats.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.