Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

BBQ buffet bij Grandcafé De Zaak op 30 augustus

Krijg jij nooit genoeg van BBQ? Dan heeft De Zaak een speciale aanbieding voor jou!   

Op 30 augustus is er een BBQ buffet met onbeperkt vis/vlees en vega, inclusief alle bijgerechten zoals stokbrood en salades. En mocht je na dit heerlijke buffet nog ruimte over hebben, dan krijg je ook nog een dessert van de Zaak! Om het allemaal nog gezelliger te maken worden jullie live toegezongen door zanger Eelco van de Aar. Vanaf 20:00 uur zal de DJ de Rijn laten golven...

Dit alles krijg je al voor maar liefst €12,50 per persoon! Op 30 augustus ben je vanaf 17:30 uur van harte welkom bij De Zaak. Tot dan!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!