Josh Walet

Bij Hen bezorgt kwalitatief goed eten bij jou thuis

Met de continu variërende menukaart van Bij Hen vind je altijd wel een gerecht dat jij lekker vindt. Daarnaast heeft het restaurant nu ook een Bij Hen Special op hun bezorgmenu staan. Dat wordt smullen!

“Toen we te horen kregen dat we onze deuren moesten sluiten vanwege corona, zijn we gelijk gaan kijken naar alternatieven”, vertelt Viviënne van Bij Hen. “Toen de alternatieve Alphens Restaurantweek werd bedacht, hoefden we ook geen moment te twijfelen om mee te doen. Via Thuisbezorgd is het duur om mee te doen, dit was voor ons een veel beter oplossing.”

Bezorgen valt in de smaak

Inmiddels heeft Bij Hen al veel Alphenaren van kwalitatief goed eten kunnen voorzien met hun bezorgservice. “Het bevalt heel erg goed. We hebben afgelopen week alle mailadressen geteld van gasten die bij ons hebben bezorgd, en we kwamen maar liefst uit op 700 unieke mailadressen. Daarnaast zijn er veel gasten die al drie of vier keer bij ons hebben besteld. Dat is echt geweldig om te zien.”

Viviënne vervolgt: “Als we straks weer open mogen, zullen we voorlopig dan ook nog blijven bezorgen. We verwachten dit de hele zomer nog te doen, misschien zelfs wel tot het eind van het jaar of langer. Het is een prima manier om gerechten aan te bieden nu we richting het ‘nieuwe normaal’ toe gaan.”

Variatie aan gerechten

Bij Hen kun je kiezen uit een veelzijdige menukaart, met voor ieder wat wils. “De gerechten op de kaart komen grotendeels overeen met de gerechten die we normaal gesproken serveren in ons restaurant, maar we hebben wel een aantal specials toegevoegd.” Zo staat er momenteel de Bij Hen Special op de kaart, bestaande uit kippendijfilet van de big green egg, twee kipspiezen met satésaus, soft taco met pulled chicken, verse friet, Mexicaanse maiskolf en koolsla. “Door continu te variëren en te rouleren met gerechten, kunnen onze gasten elke keer wat anders kiezen. Dat houdt het voor iedereen leuk en lekker!”

Kijk jij uit naar een heerlijk pinksterweekend? Hiervoor heeft Bij Hen een speciale pinksterbrunch samengesteld. Zo kun je met het hele gezin heerlijk genieten! Volwassenen krijgen een gegrilde kipsalade, eiersalade, houthakkersbrood, bruchetta’s, bananenbrood met clotted cream en rood fruit, Griekse yoghurt met huisgemaakt granola en een smoothie. Kinderen krijgen een mini roombroodje, bakje vers fruit, vanille yoghurt met smarties, pakje appelsap en een verrassingsei.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Hier vind je ook alle gerechten die Bij Hen aanbiedt. Let op: Bij Hen bezorgt in Alphen aan den Rijn en directe omgeving.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.