Josh Walet

Bij Hen bezorgt kwalitatief goed eten bij jou thuis

Met de continu variërende menukaart van Bij Hen vind je altijd wel een gerecht dat jij lekker vindt. Daarnaast heeft het restaurant nu ook een Bij Hen Special op hun bezorgmenu staan. Dat wordt smullen!

“Toen we te horen kregen dat we onze deuren moesten sluiten vanwege corona, zijn we gelijk gaan kijken naar alternatieven”, vertelt Viviënne van Bij Hen. “Toen de alternatieve Alphens Restaurantweek werd bedacht, hoefden we ook geen moment te twijfelen om mee te doen. Via Thuisbezorgd is het duur om mee te doen, dit was voor ons een veel beter oplossing.”

Bezorgen valt in de smaak

Inmiddels heeft Bij Hen al veel Alphenaren van kwalitatief goed eten kunnen voorzien met hun bezorgservice. “Het bevalt heel erg goed. We hebben afgelopen week alle mailadressen geteld van gasten die bij ons hebben bezorgd, en we kwamen maar liefst uit op 700 unieke mailadressen. Daarnaast zijn er veel gasten die al drie of vier keer bij ons hebben besteld. Dat is echt geweldig om te zien.”

Viviënne vervolgt: “Als we straks weer open mogen, zullen we voorlopig dan ook nog blijven bezorgen. We verwachten dit de hele zomer nog te doen, misschien zelfs wel tot het eind van het jaar of langer. Het is een prima manier om gerechten aan te bieden nu we richting het ‘nieuwe normaal’ toe gaan.”

Variatie aan gerechten

Bij Hen kun je kiezen uit een veelzijdige menukaart, met voor ieder wat wils. “De gerechten op de kaart komen grotendeels overeen met de gerechten die we normaal gesproken serveren in ons restaurant, maar we hebben wel een aantal specials toegevoegd.” Zo staat er momenteel de Bij Hen Special op de kaart, bestaande uit kippendijfilet van de big green egg, twee kipspiezen met satésaus, soft taco met pulled chicken, verse friet, Mexicaanse maiskolf en koolsla. “Door continu te variëren en te rouleren met gerechten, kunnen onze gasten elke keer wat anders kiezen. Dat houdt het voor iedereen leuk en lekker!”

Kijk jij uit naar een heerlijk pinksterweekend? Hiervoor heeft Bij Hen een speciale pinksterbrunch samengesteld. Zo kun je met het hele gezin heerlijk genieten! Volwassenen krijgen een gegrilde kipsalade, eiersalade, houthakkersbrood, bruchetta’s, bananenbrood met clotted cream en rood fruit, Griekse yoghurt met huisgemaakt granola en een smoothie. Kinderen krijgen een mini roombroodje, bakje vers fruit, vanille yoghurt met smarties, pakje appelsap en een verrassingsei.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Hier vind je ook alle gerechten die Bij Hen aanbiedt. Let op: Bij Hen bezorgt in Alphen aan den Rijn en directe omgeving.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 15:07

Talent van de maand: Roberto van Raamsdonk

De 22-jarige Roberto van Raamsdonk (Rovara) uit Alphen timmert hard aan de weg. Samen met de winnaar van The X Factor in Australië, Joey Djia brengt hij deze maand een single uit. “Ik ben heel erg trots op het resultaat.”

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:24

De Heerlijkheid van Alfen: strategisch Alphen

Alphen was in de middeleeuwen en later niet alleen een gezapig dorp van boeren en turfgravers. Vlakbij lag een belangrijk strategisch punt waar hard om werd gevochten: de Goudse sluis. Gastauteur Bertus Brokamp is Alphenaar, militair historisch geograaf, maakt harnassen en doet steekspelen in het openluchtmuseum Archeon. Hij heeft zich verdiept in de militaire kant van de Alphense geschiedenis.

Advertorial Winkels gisteren 11:12

Primera Aarhof start met digitaliseren van oud beeld-, en geluidsmateriaal

Voor veel mensen een bekende vraag: wat doen we met al die oude negatieven? Of: zou het niet zonde zijn als onze trouwfilm verloren zou gaan? Primera Jacobs in Winkelcentrum Aarhof heeft het antwoord. Je kunt sinds kort terecht voor het digitaliseren van kostbare dia's, negatieven, alle gangbare videoformaten zoals VHS, MiniDV, Hi8, Super8, Vinyl, en nog veel meer!

Coronavirus in Alphen gisteren 10:17

Aquasport, peuterzwemmen en recreatief zwemmen hervat

Vanaf maandag 8 juni start De Thermen2 weer met Aquarobics, Seniorfit, Peuterzwemmen en Recreatief zwemmen. De Thermen2 mocht de zwembaden in Alphen aan den Rijn drie weken geleden weer openen. De herstart van zwemlessen en banenzwemmen bleek zo soepel te zijn verlopen dat een volgende stap gezet kan worden.

Heel Alphen Beweegt gisteren 09:33

#HeelAlphenBeweegt brengt Alphenaren in beweging

Bewegen is belangrijk. Door te bewegen blijf je gezond en zit je lekkerder in je vel. Bewegen, en daarmee zorgen voor je gezondheid, is essentieel voor jong en oud. Maar bewegen heeft ook een sociale component, want het zorgt voor een gevoel van verbondenheid. Daarom wordt op maandag 8 juni gestart met #HeelAlphenBeweegt.

Blog Opinie 5 jun. 2020 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.