Josh Walet

Bij Hen bezorgt kwalitatief goed eten bij jou thuis

Met de continu variërende menukaart van Bij Hen vind je altijd wel een gerecht dat jij lekker vindt. Daarnaast heeft het restaurant nu ook een Bij Hen Special op hun bezorgmenu staan. Dat wordt smullen!

“Toen we te horen kregen dat we onze deuren moesten sluiten vanwege corona, zijn we gelijk gaan kijken naar alternatieven”, vertelt Viviënne van Bij Hen. “Toen de alternatieve Alphens Restaurantweek werd bedacht, hoefden we ook geen moment te twijfelen om mee te doen. Via Thuisbezorgd is het duur om mee te doen, dit was voor ons een veel beter oplossing.”

Bezorgen valt in de smaak

Inmiddels heeft Bij Hen al veel Alphenaren van kwalitatief goed eten kunnen voorzien met hun bezorgservice. “Het bevalt heel erg goed. We hebben afgelopen week alle mailadressen geteld van gasten die bij ons hebben bezorgd, en we kwamen maar liefst uit op 700 unieke mailadressen. Daarnaast zijn er veel gasten die al drie of vier keer bij ons hebben besteld. Dat is echt geweldig om te zien.”

Viviënne vervolgt: “Als we straks weer open mogen, zullen we voorlopig dan ook nog blijven bezorgen. We verwachten dit de hele zomer nog te doen, misschien zelfs wel tot het eind van het jaar of langer. Het is een prima manier om gerechten aan te bieden nu we richting het ‘nieuwe normaal’ toe gaan.”

Variatie aan gerechten

Bij Hen kun je kiezen uit een veelzijdige menukaart, met voor ieder wat wils. “De gerechten op de kaart komen grotendeels overeen met de gerechten die we normaal gesproken serveren in ons restaurant, maar we hebben wel een aantal specials toegevoegd.” Zo staat er momenteel de Bij Hen Special op de kaart, bestaande uit kippendijfilet van de big green egg, twee kipspiezen met satésaus, soft taco met pulled chicken, verse friet, Mexicaanse maiskolf en koolsla. “Door continu te variëren en te rouleren met gerechten, kunnen onze gasten elke keer wat anders kiezen. Dat houdt het voor iedereen leuk en lekker!”

Kijk jij uit naar een heerlijk pinksterweekend? Hiervoor heeft Bij Hen een speciale pinksterbrunch samengesteld. Zo kun je met het hele gezin heerlijk genieten! Volwassenen krijgen een gegrilde kipsalade, eiersalade, houthakkersbrood, bruchetta’s, bananenbrood met clotted cream en rood fruit, Griekse yoghurt met huisgemaakt granola en een smoothie. Kinderen krijgen een mini roombroodje, bakje vers fruit, vanille yoghurt met smarties, pakje appelsap en een verrassingsei.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Hier vind je ook alle gerechten die Bij Hen aanbiedt. Let op: Bij Hen bezorgt in Alphen aan den Rijn en directe omgeving.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 14:31

Een coronaproof roulatieprogramma op Burendag in De Veenweiden

Op zaterdag 26 september was het Burendag. Hoe vier je dat als Bezoekerscentrum in natuurgebied Zegersloot? Wie zijn dan je buren? Daar wisten Bezoekerscentrum De Veenweiden en Natuurvereniging IVN Alphen wel antwoord op. 

Advertorial Winkels vandaag 13:45

Dutch Dream Slaapcomfort specialisten nu ook in Alphen!

Heerlijk slapen en fris weer wakker worden, daar droomt toch iedereen van? Een juiste slaapcombinatie is de eerste stap naar comfortabel slapen. Om die juiste combinatie te vinden, heb je een deskundig advies nodig. Vanaf nu kun je in Alphen terecht bij Dutch Dream Slaapcomfort aan de Euromarkt. Ook als je nek-, rugklachten of andere gezondheidsproblemen hebt, kun je terecht. Dutch Dream biedt meer dan slaapcomfort aan iedereen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 12:22

Sterke toename zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Huishoudens in Alphen aan den Rijn produceren steeds meer zonnestroom, zo blijkt uit gegevens van het CBS. Het totale vermogen van de zonnepanelen op woningen in Alphen was vorig jaar 20.523 kW. Een groei van 54 procent ten opzichte van 2018. Dit komt overeen met het energieverbruik van circa 5500 huishoudens.