Alphens EV

Bioscoop Castellum opent deuren met een weekend gratis films voor Alphenaren

Eindelijk is het langverwachte moment daar: theaters en bioscopen mogen weer bezoekers ontvangen. Dat wordt bij Castellum meteen gevierd met een thema weekend in de bioscoop.

‘A Weekend at the Oscars’, of in goed Nederlands: Oscar Weekend in Castellum. Je raadt het al: het openingsweekend staat geheel in het teken van de Oscars 2021. Van rode loper tot levensgrote Oscarbeelden plus een programma met Oscar-films die gratis worden aangeboden.  

Het programma bestaat uit films, die in 2021 genomineerd waren voor een of meerdere Oscars en deze in veel gevallen ook hebben gewonnen: 

 • The Father  
  (winnaar Beste Bewerkte Scenario & Beste Acteur) 
 • Druk  
  (winnaar Beste Niet-Engelstalige Film) 
 • Nomadland  
  (winnaar Beste Film, Beste Actrice & Beste Regisseur) 
 • Judas and the Black Messiah  
  (winnaar Beste Mannelijke bijrol & Best Song 
 • Onward  
  (genomineerd voor Beste Lange Animatiefilm) 
 • Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap  
  (genomineerd voor Beste Lange Animatiefilm) 

Kortom, het belooft een feestje te worden. En bij een feest wordt getrakteerd. Daarom biedt Castellum deze films een weekend lang gratis aan, aan de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het enige wat zij hiervoor hoeven te doen, is een stoel reserveren via de website van Castellum. Dit kan vanaf donderdagochtend 10:00 uur.

Veilig naar de film 

Uiteraard houdt Castellum tijdens deze opening rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. De veiligheid van bezoekers staat voorop. Zo kan iedereen op verantwoorde wijze van ’s werelds beste films genieten. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.