Netwerken bij VEBOA voor bouw- en vastgoedsector

Erik Jung (directeur Alphaplan), Rob Donninger (directeur Woonforte) en John Kroes (notaris Kroes en Partners) hebben het initiatief genomen om een bouwgerelateerde netwerkorganisatie op te richten in Alphen aan den Rijn.

VEBOA staat voor Vereniging van Bouw gerelateerde Organisaties in Alphen aan den Rijn. In de naam staat de O voor 'organisaties', omdat het niet alleen om ondernemingen gaat. De gemeente en corporaties spelen ook een belangrijke rol. De vereniging staat open voor mensen met een managementfunctie in bouwgerelateerde organisaties in Alphen.

De initiatiefnemers denken dat Alphen recht heeft op betrokken inspanningen en goede samenwerking van alle lokale bouwgerelateerde organisaties. "We hebben in Alphen aan den Rijn de komende jaren een forse bouwopgave. Er is leegstand van kantoren, daar liggen nu wel kansen voor transformatie. Op bedrijventerreinen zijn ook kansen voor transformaties. Biedt dat kwaliteitsgaranties? Is het voldoende om op langere termijn te voldoen aan de behoefte aan woningbouw? De uitbreidingsmogelijkheden raken op. Verder uitbreiden roept de nodige discussie op", aldus Erik Jung.

"De visies en discussies worden nu vaak in de media gevoerd door mensen die niet beroepsmatig betrokken zijn of kennis hebben op het gebied van vastgoed en/of ruimtelijke ordening. Laten we als deskundigen daar zelf ook een bijdrage aan leveren, van gedachten wisselen, kennis delen en krachten bundelen", vindt Jung. 

Bijeenkomst
Er zijn jaarlijks vijf bijeenkomsten gepland. De eerste bijeenkomst, dat het introductiefeestje van de VEBOA zal zijn, vindt plaats op dinsdag 21 november 2017 bij Maggie Blue, Hooftstraat 2 in Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam gisteren 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater gisteren 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!

Werken gisteren 14:16

Vacatureoverzicht week 17: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Verkeer en vervoer gisteren 11:55

Afsluiting kruising Pieter Doelmanstraat voor werkzaamheden

De gemeente kondigt aan dat de kruising Pieter Doelmanstraat, in samenwerking met aannemer Dura Vermeer, vanaf 29 april tot en met 3 mei tijdelijk afgesloten zal worden voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting is nodig vanwege de noodzakelijke werkzaamheden voor het aanbrengen van een pompput en het vernieuwen van de riolering.