Ingezonden

Brand in de Ridderbuurt, flinke vlammen uit een tuinhuisje

Donderdagavond is een brand uitgebroken in een van de tuinhuisjes op het terrein van volkstuinvereniging Alphen in de Ridderbuurt.

De brand veroorzaakte flink wat rook en grote vlammen sloegen uit het tuinhuis. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de brandweer had de brand gauw onder controle. Helaas konden zij het tuinhuisje niet redden.

De brand is waarschijnlijk ontstaan bij het zetten van thee. Volgens de politie is er geen sprake van nalatigheid maar gewoon pure pech. Gelukkig is de eigenaar van het huisje behalve wat lichte brandwonden aan zijn hand verder niet gewond geraakt.

Brand in de Ridderbuurt

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits!