Brandweer heeft het druk met stormschade

De brandweer is de hele dag al druk bezig met stormschade door heel Alphen aan den Rijn. Op veel plekken zijn zij druk met het verwijderen van gevaarlijk hangende takken.

Vooral rondom het gebied bij de Zegerplas werd het gevaarlijk, de Bijlen is tijdelijk afgesloten geweest voor weggebruikers. Hier hingen meerdere takken gevaarlijk en de brandweer moest deze eerst verwijderen voordat de weg weer gebruikt kon worden. 

Het is zo druk met meldingen dat ook de vrijwilligers zijn ingezet om te helpen. Zie jij ergens takken gevaarlijk hangen? Meldt het dan bij de brandweer zodat zij deze veilig kunnen verwijderen.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:47

Xtra Positive lanceert natuurlijke truffels

De Alphense ondernemers Frangken Tuhumena en zijn zoon Jason Tuhumena lanceren samen met businesspartner Roel Wolfert het nieuwe bedrijf XtraPositive.com. Xtra Positive lanceert organic truffles. De natuurlijke truffels van Xtra Positive verbeteren de stemming, energie en focus!

Politiek plein vandaag 16:01

Financiën Alphen op orde met CDA-wethouder aan de knoppen

De komende weken blikt het CDA met enkele bekende politici terug. Vandaag aan het woord: Kees van Velzen, wethouder namens het CDA, die terugkijkt op een mooie carrière en zijn inzet en betrokkenheid bij het openbaar bestuur. 

Advertorial Sport vandaag 12:35

Open dag op zondag 30 januari bij Jawi

Wachtte je tijdens de lockdown op hét moment om weer aan de slag te gaan met je sportieve doelen? Dat moment is nu! Kom zondag 30 januari naar de open dag van Jawi.