Josh Walet

Burgernet oproep: beroving Frans Halsstraat

Er heeft op vrijdagochtend een beroving plaatsgevonden in de Frans Halsstraat (2406 TA) in Alphen. De politie is op zoek naar de verdachte.

Het betreft een overval op straat. Een vrouw liep over straat met haar hond die ze aan het uitlaten was toen er een persoon haar tegemoet liep. "De jongen trok een ketting van haar nek af en kwam hierbij ten val", zo laat een woordvoerder van de politie weten. De vrouw kwam hierbij ten val en raakte gewond. Zij wordt voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Het signalement luidt: een blanke jongen van ongeveer 22 jaar oud. Hij draagt een zwarte trui, beige broek en is weggelopen in de richting van de Rembrandtlaan.

Er is nog geen verdachte aangehouden. Heb jij tips? Bel dan naar de politie 0900-8844, of bij spoed naar 112.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 09:07

Beschonken Oost-Europeaan veroorzaakt overlast

Op vrijdag 10 juli veroorzaakte een beschonken man van Oost-Europese afkomst flink wat overlast in Alphen. Bij de politie kwamen dan ook meerdere meldingen binnen. Toen de man ook nog betrapt werd bij het stelen van een fles wijn, werd hij aangehouden.

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.