Annemieke van der Togt
Advertorial Theater

Cadeautips voor Moederdag

Moederdag staat voor de deur en een avondje uit in het theater is misschien wel hét ideale cadeau. Theater Castellum maakte vorige week vrijdag het programma van 2023/2024 bekend en er zitten verschillende voorstellingen tussen die perfect zijn om de moeders mee te verrassen.

Zaterdag 23 sep - #PERFECT

Het theaterconcert van Renée van Wegberg en Bettina Holwerda staat garant voor een avond vol herkenning voor alle (jonge) moeders. Het duo vertelt persoonlijke verhalen van vrouwen van nu in mooie luister- en meezingliedjes. Serieus waar nodig, maar bovenal met veel humor en zelfspot.

Vrijdag 6 okt - Wat Mijn Man Niet Weet

Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman spelen de hoofdrollen in een mysterieuze en spannende komedie over vriendschap, trouw en ontrouw. Ze transformeren in hilarische en herkenbare situaties van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld.

Vrijdag 20 okt - Fokker Blankers Tol

De tragikomedie met Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker gaat over sterke vrouwen die beginnen te wankelen, geïnspireerd door drie formidabele actrices. Een avond van acteursgeweld waar je na diepe ontroering verrast wordt met fysieke, hilarische, beeldende scènes.

Dinsdag 28 nov - Lenette van Dongen

In 2019 won de cabaretière de Poelifinario met haar voorstelling ‘Paradijskleier’. In haar nieuwe show gaat ze nóg een stap verder op zoek naar totale vrijheid. ‘Dat doet ze anders nooit’ is een hilarisch verslag van haar pogingen om zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden.

Tickets

De kaartverkoop van seizoen 2023/2024, inclusief bovenstaande voorstellingen, start op vrijdag 12 mei om 10:00 uur via www.theatercastellum.nl. Kaartverkoop via de balie van de theaterkassa is mogelijk op 12, 13 en 14 mei van 12:00 – 14:00 uur.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.