Advertorial Economie

Couponflyer actie bij Bram Ladage Alphen!

Bram Ladage Alphen heeft een nieuwe actie! Je kunt vanaf nu via Alphens.nl een flyer met 6 coupons met scherpe aanbiedingen downloaden.

De coupons zijn in te wisselen tot en met 31-05-2019. De coupons worden ook in de omgeving van Bram Ladage Alphen rondgebracht, dus check je brievenbus voor de papieren variant.

Sinds de winkel BRAM'S Gourmet Frites is verandert naar Bram Ladage zijn er al diverse ludieke acties gevoerd, waaronder gratis patat tijdens de opening en een Valentijns-gedichten contest. In de nabije toekomst zullen er nog meer spraakmakende acties volgen. Bram Ladage bestaat sinds 1967 en heeft meer dan 30 winkels in de omgeving van Rotterdam, en staat bekend om zijn verse, met de hand gesneden patat.


Meer nieuws

Kunst en Cultuur vandaag 18:06

Het boek IJzerkop wint Thea Beckmanprijs 2021

Het jeugdboek IJzerkop van Jean-Claude van Rijckeghem heeft de Thea Beckmanprijs 2021 voor het beste historische kinderboek gekregen. IJzerkop was ook winnaar van de Jonge Beckman 2021. De volwassen jury en de kinderjury waren unaniem. Rob Ruggenberg kreeg een oeuvreprijs.

Advertorial Kinderen vandaag 16:44

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Sport vandaag 14:16

Kom jij naar de open dag van Alphense zwem- en watersportverenigingen?

Deze zondag openen alle Alphense verenigingen op het gebied van sporten in en op het water hun deuren voor bezoekers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de sporten uit te proberen, aan workshops deel te nemen of naar de echte professionals te kijken.

Advertorial Horeca vandaag 13:40

Najaar bij Bij Hen

De 'R' zit weer in de maand en dat kan maar één ding betekenen: het is mosseltijd! Vorig jaar organiseerde Bij Hen het zeer succesvolle Mossel Festijn. Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop met een heel najaar lang heerlijke mosselen Bij Hen.