Algemeen

CU wil informatiemarkt huisvesting Voedselbank Alphen

Tijdens de raadsvergadering van 18 april heeft de ChristenUnie de gewenste definitieve huisvesting van de Voedselbank Alphen aan den Rijn (VBA) op de agenda van de Raad laten zetten. De ChristenUniefractie ziet graag in mei of juni een informatiemarkt over dit onderwerp georganiseerd.

De fractie van de ChristenUnie ontving van de VBA al enige tijd geleden een signaal dat er moet worden gezocht naar een definitieve huisvesting van een gecombineerde opslag- en uitdeellocatie. De VBA is bereid hier ook zelf middelen voor te gaan verzamelen, maar dan moet er een bouwlocatie en –vergunning zijn gegarandeerd. De ChristenUnie ziet dat de gesprekken met het College in een impasse lijken te zijn zijn beland en dat de cliënten van de voedselbank hiervan de dupe van dreigen te worden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.