Plutosport
Advertorial Mode en interieur

De fijnste pantoffels van deze winter

De winter is aangebroken en dat heeft natuurlijk zo zijn voordelen! Je kunt heerlijke winterwandelingen maken, warme chocomel met slagroom drinken bij de openhaard én lekker de hele dag rondlopen op de fijnste pantoffels. Met de code PLPFTNL21 scoor je jouw nieuwe pantoffels nu wel heel voordelig bij Plutosport.nl. Maar wat zijn nou eigenlijk de fijnste pantoffels?

UGG pantoffels

Je hebt vast wel eens van UGG Australia gehoord, dit is het merk achter de populaire suède laarzen met heerlijk zachte binnenkant! Maar wist je al dat deze klassiekers nu ook als pantoffel verkrijgbaar zijn? De UGG pantoffels zijn ideale instappers, die dus niet alleen heel comfortabel zijn, maar er ook nog eens mooi uitzien. De pantoffels van UGG zijn aan de binnenkant voorzien van schapenwol, dit zorgt ervoor dat de pantoffels zowel een isolerende als een ademende functie hebben. Met een paar UGG pantoffels blijven je voeten dus warm én droog.

Tip: zijn pantoffels te warm voor jou? Daar heeft UGG een oplossing voor! De UGG Fluff Yeah pantoffels zijn namelijk een stuk luchtiger, maar zijn net zo comfortabel als alle andere pantoffels van UGG.

Birkenstock pantoffels

Draag jij 's zomers het liefst jouw fijne Birkenstocks? Dan mag een paar Birkenstock pantoffels ook zeker niet ontbreken in de schoenenkast! Evenals de slippers zijn de pantoffels van Birkenstock gemaakt voor het welzijn van je voeten. De kwalitatieve materialen en het voorgevormde voetbed zorgen voor een comfortabel gevoel, waardoor jouw voeten echt even helemaal kunnen ontspannen. De rubberen zool biedt niet alleen binnen, maar zelfs buiten veel grip. En of je nu de hele dag op deze Birkenstock pantoffels rondloopt of ze alleen 's avonds na werk even aanschiet, de pantoffels zijn een feestje voor je voeten!

Warmbat pantoffels

De pantoffels van Warmbat Australia zijn niet alleen voorzien van heerlijk zacht merinowol, maar hebben ook nog eens een zacht prijsje! Warmbat pantoffels worden gemaakt van de beste natuurlijke materialen, waardoor je nooit meer last zult hebben van koude voeten. De Warmbat pantoffels zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, zo zijn er natuurlijk de populaire instappers als de Warmbat Classic en de Warmbat Flurry, maar hebben ze ook dichte modellen die de hele voet omsluiten. Je moet trouwens niet vreemd staan te kijken als jouw partner of één van de kinderen ineens op jouw Warmbat pantoffels rondloopt, zó lekker zitten ze!

Tommy Hilfiger pantoffels

Tommy Hilfiger is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de populairste modemerken ter wereld. Hilfiger kenmerkt zich door hun combinatie van stijl en kwaliteit. De uitstraling van de Tommy Hilfiger pantoffels doet dan ook een beetje denken aan de luxe van een hotel, en wie wil dat nu niet in zijn eigen huis?! De pantoffels van Tommy Hilfiger worden gemaakt van de zachtste materialen en dit resulteert natuurlijk in veel comfort en warmte. Uiteraard mag ook het bekende logo van Tommy Hilfiger niet ontbreken op de pantoffels. Zonde eigenlijk dat je ze alleen maar thuis kunt dragen, toch?

Hot Potatoes pantoffels

Hot Potatoes pantoffels zijn zeer waarschijnlijk de leukste en grappigste pantoffels die je tegen gaat komen in je hele leven! De pantoffels van Hot Potatoes laten zich dan ook het beste omschrijven als comfortabel met een humoristische twist. Wat er dan precies zo grappig is aan de Hot Potatoes pantoffels? Ze zijn voorzien van leuke cartoons met bijpassende teksten! De pantoffels hebben een rubberen zool, waardoor je zelfs op je pantoffels veel grip hebt. Sommige Hot Potatoes pantoffels hebben een uitneembaar zooltje die ook in de wasmachine kan, wel zo fris natuurlijk! Het bovenwerk wordt vaak gemaakt van vilt of polyester en binnenin is de pantoffel uiteraard heerlijk zacht. De pantoffels van Hot Potatoes zijn dus niet alleen heel funny, maar ook lekker furry!

Tip: op zoek naar een paar pantoffels om cadeau te doen? De unieke Hot Potatoes pantoffels toveren zéker een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Waar koop ik mijn nieuwe pantoffels?

Deze fijne pantoffels, maar ook pantoffels van onder andere Giesswein, Sorel en Teva, vind je allemaal bij Plutosport.nl. Met de code PLPFTNL21 scoor je jouw nieuwe pantoffels t/m 31 december 2021 met 10% extra korting bovenop de toch al scherpe prijs!


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.