Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o.

Dierenambulance hoopt in maart hun nieuwe pand te kunnen betrekken

Eind december 2020 kocht de Dierenambulance hun nieuwe pand. Er is nog altijd veel werk aan de winkel, maar er worden wel stappen gemaakt. In maart 2022 moet het nieuwe pand klaar zijn.

Voordat de Dierenambulance hun nieuwe pand kan betrekken, moet er een hoop werk verzet worden. Een paar maanden terug kregen ze ook nog wat tegenslagen te verduren. Zo bleek de vloer verzakt te zijn en moest de elektrische installatie volledig worden vervangen.

Het geld dat onder andere door donaties van Dierenlot en Fonds Alphen bij elkaar was verzameld, ging daar aan op. Om ook een doucheruimte voor het personeel en airconditioning voor de ruimte waar geen dieren zitten te kunnen realiseren, werd iedereen die het kon missen gevraagd om een donatie te doen.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en is de verbouwing nog altijd in volle gang. Vorige week werd begonnen met de vloer, wat de dieren van warme voetjes moet voorzien. “Waar normaal het hoogste punt reden voor een feestje is, is het bij ons de vloer! Want de vloer is de basis van de opbouw van onze opvang”, aldus de Dierenambulance.

“Als het goed droog is kunnen we beginnen met de opbouw en inrichting van de verblijven van mens en dier. Het gaat de goede kant op”, laat de Dierenambulance weten. “We hopen in maart 2022 ons nieuwe pand te kunnen betrekken.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:22

Let op: maandag testbericht NL-Alert

Niet schrikken als je maandag 6 december om 12:00 uur een luid en doordringend alarmgeluid hoort. Er wordt dan namelijk een testbericht van NL-Alert verstuurd.

Sport gisteren 15:37

Uitshirts Zaterdag 3 van Alphense Boys zijn heel bijzonder

Zaterdag 3 van Alphense Boys loopt sinds kort in een wel heel bijzonder uitshirt. Met behulp van sponsor Alphens.nl en SERA Business Design en dankzij de bijdrage die de club geeft aan de inmiddels 14 seniorenteams, werd een zwart outfit met een bijzondere opdruk aangeschaft. Achterop staan niet de echte namen van de spelers vermeld, maar hun bijnamen. En de rugnummers zijn ook allesbehalve traditioneel.

Sport gisteren 14:50

Loop de 20 van Alphen met Alphens.nl en Fort Alpha

De 20 van Alphen komt er weer aan! Loop jij mee met team Alphens.nl - Fort Alpha? Je krijgt niet alleen een startbewijs en een dry running shirt, maar ook wekelijkse hardlooptrainingen en twee gratis consumpties.

Werken gisteren 13:08

Het nieuwe vacature aanbod van week 48

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.