S2X
Advertorial Overige

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!

Tijdens de open dagen vinden verschillende activiteiten plaats, zoals:

- Gratis skiën & snowboarden;
- Kennismaking met buiten(sport) activiteiten;
- Tot 70% korting op kleding;
- Kennismaking met de (zakelijke) arrangementen.

Ski & Snowboard Xperience is gevestigd in het oude pand van Wiebel Biebel en biedt naast het volgen van skiles / snowboardles ook een (wintersport)kleding winkel en een horeca gelegenheid waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of borrel. Ook is het mogelijk om een compleet verzorgd arrangement te organiseren.

Gratis les

Tot en met de open dagen ontvang je 1 gratis extra les als je een cursus afneemt bij Ski & Snowboard Xperience. Boek dus nu eenvoudig een cursus via de balie, per telefoon of via de website met behulp van deze link. Let op: deze actie geldt alleen tot en met de open dagen.

Corona update

Alle lessen en de open dagen vinden plaats volgens de laatste coronamaatregelen en hygiënische voorschriften. Daarnaast beschikt het pand over een zeer uitgebreide luchtzuiveringsinstallatie, waardoor meer dan voldoende verse lucht circuleert.


Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.