Brasserie Buuren
Advertorial Alphense Fijnproevers

Een sfeervolle avond uit met luxe gerechten bij Berlijn aan den Rijn

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Berlijn aan den Rijn (Brasserie Buuren) gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Bij Berlijn aan den Rijn heb je gegarandeerd een geslaagde avond. Niet alleen het eten is voortreffelijk, maar ook hangt er een goede sfeer. Bij binnenkomst word je al met open armen ontvangen door de gastheer, die je tot in detail alles over de gerechten kan vertellen. En dan kun je ook nog eens kiezen uit heerlijke, luxe en gevarieerde gerechten. Meer wil je niet, toch?

Ervaar variatie

Bij Berlijn aan den Rijn geniet je tijdens Alphense Fijnproevers van een gevarieerd driegangenmenu voor € 35 per persoon.

Bij Berlijn aan den Rijn begin je met een voorgerecht. Heb je zin in vlees met een overheerlijke dressing? Ga dan voor de Gerookte wildzijnham met een dressing van Manuka honing en Dijonmosterd, gemarineerde bospaddenstoelen en geroosterde walnoot.

Meer zin in iets waar je het warm van krijgt? Dan is niks beter dan een grote kom Soep van de chef. Houd jij van iets fris? Ga dan voor de Salade mesclun, gebrande geitenkaas met witlof, hazelnoot, laurier, mosterdzaad en ingelegde rode biet.

Na het voorgerecht komen we natuurlijk aan bij het hoofdgerecht. Hier kun je kiezen uit drie overheerlijke gerechten. Een keer wat nieuws proberen of eet je vegetarisch? Ga dan voor de Parelgort met een romige bospaddenstoelensaus, rucola aangemaakt met olijfolie, Parmezaanse kaas en gepocheerd ei.

Biefstuk is altijd goed, toch? Op het menu staat de Gebakken hertenbiefstuk. Deze biefstuk wordt geserveerd met aardappelpuree, rode kool, spruitjes, in port gestoofd peertje en een jus van kruidkoek. Lekkerder dan dat kan niet! Meer zin in een vis? Laat je dan verassen door de chef met de Visspecialiteit van de dag.

Hopelijk heb je een plekje overgehouden voor een nagerecht, want dit wil je niet missen! Craving naar chocola? Ga dan voor de Bruine chocolademousse met crumble van Bastogne en witte chocolade ijs.

Ben jij meer van de kruidige desserts? Kies dan voor de Crème brûlée met herfstspecerijen, kletskop en stoofperenhuis. Yum! En last but not least kun je kiezen voor de overheerlijke Tarte tatin met appel, karamelsaus, verrijkt met room, boter en kaneelijs. Klinkt dat niet verrukkelijk?

Alphense Fijnproevers

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.