Alphens EV

Eerste editie van 'Kerstmarkt op de kinderboerderij' bij Kinderboerderij Zegersloot

Op zondag 18 december organiseert Kinderboerderij Zegersloot de eerste editie van ‘Kerstmarkt op de Kinderboerderij’. De kerstmarkt wordt georganiseerd door een team met vrijwilligers. 

Dit is de eerste editie van 'Kerstmarkt op de Kinderboerderij'. Je kunt tijdens de kerstmarkt verschillende activiteiten doen. “Denk dan aan een kerststal met eigen dieren, een aantal knutselactiviteiten voor kinderen/ gezinnen, kraampjes, eten en drinken, hooibaalzitjes en sfeervolle kerstmuziek”, laat de kinderboerderij weten. 

Oproep lokale ondernemers

Daarbij doet de kinderboerderij een oproep aan lokale ondernemers. Je kunt namelijk als ondernemer een kraampje huren bij Kinderboerderij Zegersloot, waar je vervolgens je eigen spullen tussen 13:00 en 18:00 uur kan verkopen. “De kosten voor een kraam zijn € 40, inclusief een warm soepje, kerstmuziek en gezelligheid."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.