Alphens EV

Eerste editie van 'Kerstmarkt op de kinderboerderij' bij Kinderboerderij Zegersloot

Op zondag 18 december organiseert Kinderboerderij Zegersloot de eerste editie van ‘Kerstmarkt op de Kinderboerderij’. De kerstmarkt wordt georganiseerd door een team met vrijwilligers. 

Dit is de eerste editie van 'Kerstmarkt op de Kinderboerderij'. Je kunt tijdens de kerstmarkt verschillende activiteiten doen. “Denk dan aan een kerststal met eigen dieren, een aantal knutselactiviteiten voor kinderen/ gezinnen, kraampjes, eten en drinken, hooibaalzitjes en sfeervolle kerstmuziek”, laat de kinderboerderij weten. 

Oproep lokale ondernemers

Daarbij doet de kinderboerderij een oproep aan lokale ondernemers. Je kunt namelijk als ondernemer een kraampje huren bij Kinderboerderij Zegersloot, waar je vervolgens je eigen spullen tussen 13:00 en 18:00 uur kan verkopen. “De kosten voor een kraam zijn € 40, inclusief een warm soepje, kerstmuziek en gezelligheid."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.