Alphens EV

Eerste editie van 'Kerstmarkt op de kinderboerderij' bij Kinderboerderij Zegersloot

Op zondag 18 december organiseert Kinderboerderij Zegersloot de eerste editie van ‘Kerstmarkt op de Kinderboerderij’. De kerstmarkt wordt georganiseerd door een team met vrijwilligers. 

Dit is de eerste editie van 'Kerstmarkt op de Kinderboerderij'. Je kunt tijdens de kerstmarkt verschillende activiteiten doen. “Denk dan aan een kerststal met eigen dieren, een aantal knutselactiviteiten voor kinderen/ gezinnen, kraampjes, eten en drinken, hooibaalzitjes en sfeervolle kerstmuziek”, laat de kinderboerderij weten. 

Oproep lokale ondernemers

Daarbij doet de kinderboerderij een oproep aan lokale ondernemers. Je kunt namelijk als ondernemer een kraampje huren bij Kinderboerderij Zegersloot, waar je vervolgens je eigen spullen tussen 13:00 en 18:00 uur kan verkopen. “De kosten voor een kraam zijn € 40, inclusief een warm soepje, kerstmuziek en gezelligheid."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen.