Advertorial Alphense Fijnproevers

Eindelijk is het zover: Alphense Fijnproevers is begonnen!

Dineren voor een aangename prijs met smaakvolle livemuziek: vanaf 1 november is dat bij maar liefst tien Alphense restaurants mogelijk. Alphense Fijnproevers schiet vandaag uit de startblokken, en jij kunt daar bij zijn!

In de maand november serveren de volgende restaurants een speciaal voor het evenement samengesteld meergangendiner: De Beren, Maggie Blue, Koeien en Kaas, ‘s Molenaarsbrug, Tamarinde, Grand Cafe Eight, Berlijn aan den Rijn, Bon Bini, Is Morus, en Brasserie de Alphense Burgemeester. Benieuwd naar de menu’s? Deze vind je op de Alphense Fijnproevers website.

Van 1 tot en met 30 november dineer je op zondag- tot en met donderdagavond bij één van de deelnemende restaurants voor een aangename prijs. De zorgvuldig samengestelde meergangenmenu’s van het evenement worden namelijk aangeboden voor slechts €25, €30, of €35. Uit eten gaan was nog nooit zo aantrekkelijk!

Alphens muzikaal talent

Niet alleen de smaakpapillen worden verwend tijdens Alphense Fijnproevers. Tijdens deze avonden worden de heerlijke meergangendiners namelijk ook begeleid door muzikaal talent uit Alphen aan den Rijn. De lokale artiesten zijn er helemaal klaar voor om de culinaire avonden ook op muzikaal vlak tot een genot te maken.

Reserveren

Wie er waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. De muziek die de artiesten ten gehore brengen passen uiteraard bij de ambiance van het restaurant. Wie kom jij bewonderen? Heb jij je keuze al gemaakt? Bemachtig dan snel je plek, want de reserveringen blijven binnenstromen. Twijfel dus niet langer, kies je restaurant en reserveer snel een tafel!


Meer nieuws

Oud Alphen vandaag 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater vandaag 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein vandaag 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen vandaag 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 vandaag 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca vandaag 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.