Advertorial Alphense Fijnproevers

Eindelijk is het zover: Alphense Fijnproevers is begonnen!

Dineren voor een aangename prijs met smaakvolle livemuziek: vanaf 1 november is dat bij maar liefst tien Alphense restaurants mogelijk. Alphense Fijnproevers schiet vandaag uit de startblokken, en jij kunt daar bij zijn!

In de maand november serveren de volgende restaurants een speciaal voor het evenement samengesteld meergangendiner: De Beren, Maggie Blue, Koeien en Kaas, ‘s Molenaarsbrug, Tamarinde, Grand Cafe Eight, Berlijn aan den Rijn, Bon Bini, Is Morus, en Brasserie de Alphense Burgemeester. Benieuwd naar de menu’s? Deze vind je op de Alphense Fijnproevers website.

Van 1 tot en met 30 november dineer je op zondag- tot en met donderdagavond bij één van de deelnemende restaurants voor een aangename prijs. De zorgvuldig samengestelde meergangenmenu’s van het evenement worden namelijk aangeboden voor slechts €25, €30, of €35. Uit eten gaan was nog nooit zo aantrekkelijk!

Alphens muzikaal talent

Niet alleen de smaakpapillen worden verwend tijdens Alphense Fijnproevers. Tijdens deze avonden worden de heerlijke meergangendiners namelijk ook begeleid door muzikaal talent uit Alphen aan den Rijn. De lokale artiesten zijn er helemaal klaar voor om de culinaire avonden ook op muzikaal vlak tot een genot te maken.

Reserveren

Wie er waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. De muziek die de artiesten ten gehore brengen passen uiteraard bij de ambiance van het restaurant. Wie kom jij bewonderen? Heb jij je keuze al gemaakt? Bemachtig dan snel je plek, want de reserveringen blijven binnenstromen. Twijfel dus niet langer, kies je restaurant en reserveer snel een tafel!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Werken gisteren 16:51

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 13

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Blog Satire Politiek gisteren 15:13

Dom? Je kan nog altijd raadslid worden

Gemeentepolitiek is vaak saai. Van de meeste punten op de raadsagenda staat van te voren al vast wat de uitkomst van een stemming zal zijn.

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 15:03

WIJdezorg behaalt zilver met Milieuthermometer Zorg

WIJdezorg, een organisatie met zeven zorglocaties in het Groene Hart, heeft zich gecertificeerd voor niveau zilver van de Milieuthermometer Zorg. Op 28 maart 2023 nam bestuurder Marian van Roosmalen een van de certificaten in ontvangst.

Overige gisteren 11:23

Alphense Danjil te zien in ‘Better than Ever’ op RTL4

Op donderdag 6 april is de Alphense Danjil Tuhumena te zien op RTL4 tijdens het programma ‘Better than Ever’. Hij zal tijdens dit programma samen met vier andere zangers/zangeressen, Waylon en Martijn Krabbé terugkijken op de afgelopen elf jaar.

Advertorial Horeca gisteren 09:32

Vier Pasen met een heerlijk McDonald’s Paasontbijt

McDonald’s Alphen Drive viert Pasen samen met jou! Het is niet alleen bijna Pasen, maar het is ook bijna de eerste editie van het McDonald’s Paasontbijt, op eerste en tweede paasdag. Klinkt leuk, maar hoe ziet zoiets eruit?