Josh Walet

Eisenhowerlaan vanaf 20:00 uur afgesloten, omleiding via Horstenbuurt

Van donderdag 22 oktober 20:00 uur tot en met maandag 26 oktober 06:00 uur is de Eisenhowerlaan in Alphen afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Burgemeester Bruins Slotsingel en de Horstenweg (parkeerplaats Herenhof).

Tijdens deze afsluiting wordt de duiker vervangen die de watergang Dijksloot aan weerszijden van de Eisenhowerlaan met elkaar verbindt. Ook worden er asfalteerwerkzaamheden verricht. Tijdens deze afsluiting is alleen het Shell Tankstation aan de Eisenhowerlaan gesloten. Meer informatie over de werkzaamheden lees je hier.

Omleidingen

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Bruins Slotsingel, President Kennedylaan, Binkhorst, Oude Herenweg en Horstenweg en vice versa. Fietsers en voetgangers worden via de Burgemeester Bruins Slotsingel, Bachsingel, Concertweg, Oude Herenweg en Horstenweg omgeleid. Het busverkeer en de nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en worden onder begeleiding van verkeersregelaars gedeeltelijk langs de werkzaamheden heen geleid en via de Concertweg-Oude Herenweg en Horstenweg omgeleid.

Afsluiting eisenhowerlaan omleiding.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winactie Algemeen gisteren 18:54

Feest op pakjesavond: Sinterklaas trakteert namens Intertoys en Alphens.nl!

Sinterklaas is weer in het land en dus verheugen we ons op 5 december: pakjesavond! Tijdens deze avond spelen Intertoys en Alphens.nl voor Sinterklaas en hebben we een leuke verrassing voor een Alphens gezin. Op deze manier willen wij Sinterklaasavond voor een familie met (kleine) kinderen nog leuker maken! 

Advertorial Horeca gisteren 17:33

Nieuwe driegangenmenu’s bij Grandcafé de Zaak

De chefs van Grandcafé de Zaak en Alle Hens hebben voor jou vier heerlijke nieuwe driegangenmenu’s samengesteld. Heerlijke gerechten om de warmte bij jou thuis te brengen tijdens deze koude winterdagen! De compleet nieuwe gerechten zijn verkrijgbaar voor slechts € 16,50! 

Calamiteiten gisteren 16:07

Burgernet bericht uitgezonden voor vermiste man (75)

Op dinsdagmiddag is er een Burgernetbericht uitgegaan voor een man van 75 jaar oud die vermist is vanaf het Bartokhof (2402 GD) in Alphen. Er wordt gevraagd uit te kijken naar de man.

Politie gisteren 15:18

Matrixborden in Alphen waarschuwen inwoners voor inbrekers

De afgelopen weken vinden er regelmatig inbraken plaats in Alphen, zowel in woningen als in auto’s. Vooral in Kerk en Zanen is het vaak raak. Om hier aandacht voor te vragen, heeft de politie op diverse plekken in de wijk matrixborden neergezet.