Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 10:55

Toyotarijders het meest 'merktrouw'

EDM onderzocht met het brandswitchmodel de merkloyaliteit van autobezitters in Nederland. Wat blijkt? Nederlanders zijn steeds minder merktrouw, maar Toyota rijders juist steeds meer. Is jouw volgende auto ook weer een Toyota? 

Verkeer en vervoer 1 apr. 2021 17:52

Vanaf vandaag gaat de zomerbediening van de bruggen in

Het vaarseizoen loopt van 1 april tot 1 november. Gedurende deze periode werkt de provincie Zuid-Holland met de zomerbediening van de beweegbare bruggen en sluizen. Welke tijden gehanteerd worden, lees je hier.

Advertorial Verkeer en vervoer 1 apr. 2021 17:15

Nu € 5.000 aankoop subsidie voor een elektrische Toyota ProAce

Ook in 2021 zijn er fiscale stimuleringsmaatregelen én subsidies om consumenten en bedrijven aan te sturen op zero-emissie voertuigen. Voor 2021 zijn er kleine wijzigingen én volgt er medio kwartaal twee een extra subsidie voor bedrijfswagens. Waar moet de ondernemer aan denken? Moet je toch voor diesel, benzine of een elektrische bestelwagen gaan? Toyota Van Ekris geeft graag een heldere uitleg. 

Verkeer en vervoer 26 mrt. 2021 15:49

Fietsersbond hoopt volgende winterperiode op verbetering van de gladheidsbestrijding

Begin februari kregen we te maken met veel sneeuw. Met man en macht werkten de gladheidsbestrijders aan het begaanbaar maken van de wegen en fietspaden. Maar niet op alle locaties had dat het gewenste effect, zo meent de Alphense Fietsersbond. Daarom willen ze verbetering zien voor de volgende winterperiode.

Winactie Verkeer en vervoer 24 mrt. 2021 15:11

Winnen: 24 gratis wasbeurten bij Carwash Easy and Go

Een jaar lang gratis om de week je auto wassen bij Carwash Easy and Go, dat wil je! Goed nieuws: wij geven een waskaart weg ter waarde van € 240. Lees verder om te kijken hoe je kans maakt op deze waskaart. 

Verkeer en vervoer 23 mrt. 2021 13:50

De Veldbloemweg is weer open voor verkeer

Er worden nog wat laatste klussen afgerond, maar verkeer kan wel weer over de Veldbloemweg rijden. Het asfalt ligt er namelijk in en de weg is daarom na maanden van werkzaamheden weer opengesteld.

Verkeer en vervoer 12 mrt. 2021 16:02

Brug Europapark - Noorderkeerkring 16 maart afgesloten

Op dinsdag 16 maart 2021 is de fiets- en voetgangersbrug tussen het Europapark en de Noorderkeerkring (bij winkelcentrum Atlas) in Alphen aan den Rijn tussen 07.00 en 16.00 uur afgesloten.

Verkeer en vervoer 11 mrt. 2021 16:32

Alphense brug kampt met storing

Donderdag 11 maart tegen het eind van de middag is een storing ontstaan op de Alphense brug. De slagbomen van de brug gaan niet meer open.

Advertorial Verkeer en vervoer 2 mrt. 2021 16:35

Private shopping bij Renault Kempenaar vanaf 3 maart

Vanaf woensdag 3 maart mag Renault Kempenaar op afspraak weer mensen ontvangen. Je kunt dan in de showroom tijdens de reguliere openingstijden terecht voor private shopping. Uiteraard kun je ook nog steeds gebruikmaken van de STAY@HOME service.

Advertorial Verkeer en vervoer 2 mrt. 2021 11:01

Toyota Yaris is Europese Auto van het Jaar 2021

De Toyota Yaris is de Auto van het Jaar 2021. Dat is maandagmiddag bekendgemaakt in Genève. De Toyota Yaris is door onafhankelijke Europese autojournalisten tot winnaar gekozen uit zeven finalisten. Zij loven de efficiënte en verfijnde hybride aandrijflijn, de uitstekende rijeigenschappen, de hoge mate van veiligheid en het design van de Yaris dat spannender dan ooit is.

Advertorial Verkeer en vervoer 25 feb. 2021 17:11

Toyota Yaris in de finale van Auto van het jaar 2021

De nieuwe Toyota Yaris is finalist van de komende Europese Auto van het Jaar-verkiezing! Op 1 maart 2021 wordt duidelijk of de nieuwe Toyota Yaris zich Auto van het Jaar 2021 mag noemen. Gaat de Yaris winnen?

Advertorial Verkeer en vervoer 15 feb. 2021 12:53

Van Ekris geeft studenten een kans

De coronacrisis zorgt voor een structureel tekort aan stageplaatsen. Het is geen uitzondering dat studenten tientallen bedrijven benaderen, de ene afwijzing na de andere krijgen of totaal geen reactie ontvangen. Toyota Van Ekris geeft studenten wel een kans. Inmiddels zijn er bij Van Ekris op verschillende afdelingen vier studenten actief.

Verkeer en vervoer 12 feb. 2021 14:50

Let op: dit weekend geen treinen tussen Alphen en Gouda

Sinds vrijdagochtend rijden er weer meer treinen. Maar ben je van plan om dit weekend de trein te pakken, let dan op. Door werkzaamheden aan het spoor rijden er namelijk geen treinen tussen Alphen en Gouda.