Verkeer en vervoer 30 dec. 2020 12:52

Aantal verkeersongelukken in Alphen opnieuw gestegen

Voor de derde keer op rij is het aantal geregistreerde ongevallen in Alphen toegenomen. Dit jaar waren er 87 ongevallen waarbij iemand gewond is geraakt en waren er twee dodelijke ongelukken. Er waren daarnaast 158 ongelukken met alleen blikschade.

Advertorial Verkeer en vervoer 30 dec. 2020 10:21

Bij Van Ekris nu voordelig APK keuren

Het is twee jaar geleden dat Van Ekris in Alphen aan den Rijn is gekomen. ‘’Dat vieren wij natuurlijk met een speciaal APK tarief van € 19,95 in plaats van € 29,95.'' 

Advertorial Verkeer en vervoer 26 dec. 2020 16:25

Bij Van Ekris Toyota is proefrijden mogelijk

Bij Van Ekris Toyota in Alphen aan den Rijn is het mogelijk om op gepaste wijze een proefrit aan huis aan te vragen. Door de huidige maatregelen omtrent corona moet de showroom fysiek gesloten zijn, informatie aanbieden mag nog wel via telefoon, video of email. Daarnaast mag Van Ekris de afleveringen en proefritten op locatie door laten gaan.

Advertorial Verkeer en vervoer 24 dec. 2020 14:47

Ecar by Ducar: budgetvriendelijke elektrische auto’s mét het complete pakket

Elektrische auto’s zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze samenleving. Met meer dan 25 jaar ervaring in de automotive branche helpt Ducar Occasions je graag bij de overstap naar elektrisch rijden. Onder de naam Ecar by Ducar bieden zij elektrische auto’s aan van een groot aantal merken, zowel nieuw als gebruikt en alles tegen scherpe prijzen.

Verkeer en vervoer 24 dec. 2020 10:01

Wijzigingen in de dienstregeling van Arriva in 2021

Met ingang van 3 januari 2021 gaat de nieuwe dienstregeling van Arriva in. Deze is in verband met de coronamaatregelen aangepast. Dat betekent minder ritten en gewijzigde vertrek- en aankomsttijden. 

Verkeer en vervoer 21 dec. 2020 18:10

Bomen om fietsbrug bij Aarkanaal te realiseren zijn gekapt

De voorbereidingen voor de fietsbrug bij het Aarkanaal zijn sinds een paar weken aan de gang. De meeste voorbereidende werkzaamheden vinden plaats in het groen. De bomen zijn inmiddels gekapt.

Advertorial Verkeer en vervoer 7 dec. 2020 16:39

Toyota Van Ekris levert eerste elektrische ProAce bussen uit

De eerste elektrische Toyota PROACE bussen gaan rijden in de gemeente Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Voor de PROACE is een belangrijke rol weggelegd voor stedelijke logistiek zonder schadelijke emissies (zero emission). Met een hoog laadvermogen, trekvermogen én een relatief groot elektrisch rijbereik, kan de PROACE Electric ook buiten de stad aan het werk.

Advertorial Verkeer en vervoer 2 dec. 2020 16:56

Dubbel jubileum bij Toyota Van Ekris

De Toyota dealer voor Nieuwkoop en Mijdrecht viert met volle trots het 12,5 jaar jubileum van Monique en Reinier. Beiden begonnen in hetzelfde jaar bij Van Ekris. Monique kwam het team van de administratie versterken en Reinier de receptie van de werkplaats.

Verkeer en vervoer 27 nov. 2020 11:58

Kruising Eisenhowerlaan op maandag weer opengesteld

Als het weer mee zit, wordt de kruising van de Eisenhowerlaan met de Horstenweg en Het Oude Ambacht in Alphen maandagochtend 30 november weer opengesteld voor al het verkeer. Op dat moment starten de reconstructiewerkzaamheden aan het weggedeelte tussen het kruispunt van de Eisenhowerlaan met de Horstenweg en Het Oude Ambacht naar de N207.

Advertorial Verkeer en vervoer 25 nov. 2020 17:18

Van Ekris stunt met top model CHR tot de kerst

Toyota Alphen aan den Rijn en Mijdrecht knallen er dit jaar nog even hard tegenaan met een hele ruime inruilbonus van € 2.000 en een extra bonus van € 350 voor accessoires. Deze actie is net ingegaan en is tot eind dit jaar geldig op de huidige voorraad. Bereken alvast je inruilwaarde binnen een paar seconden via deze link.

Advertorial Verkeer en vervoer 20 nov. 2020 13:16

Van Ekris Eindejaars Actie Toyota Aygo € 1.000 + € 250

Bij Van Ekris Toyota in Alphen aan den Rijn is er deze maand een actie op het kleinste model van Toyota, de Aygo. Koop je nu een nieuwe Aygo bij Van Ekris en ga je dit jaar nog rijden, dan geven ze extra € 1.000 op de inruil én nog eens € 250 te besteden aan accessoires zoals geblindeerde ramen, stootstrippen etc.

Verkeer en vervoer 19 nov. 2020 11:57

Fietsers krijgen weer voorrang op fietspad achter geluidswal N11

Fietsers die gebruikmaken van het fietspad achter de geluidswal van de N11 moesten sinds kort voorrang verlenen aan het verkeer op de ontsluitingsweg naar Burggooi. Na bezwaar van de Fietsersbond Alphen tegen deze inrichting, krijgen fietsers alsnog voorrang.