Advertorial Verkeer en vervoer 9 okt. 2021 10:36

Van Ekris koopt speciaal jonge hybride Corolla’s in

Van Ekris koopt extra jonge Toyota occasions in om aan de vraag te voldoen. Toyota doet het namelijk erg goed in de registratie van nieuw maar ook jong gebruikte Toyota’s.

Verkeer en vervoer 8 okt. 2021 09:48

Veiliger oversteken: het zebrapad op De Vest is klaar voor gebruik

Oversteken op De Vest om van winkelcentrum De Aarhof naar de parkeerplaats of bij de woningen te komen, werd door menig Alphenaar ervaren als gevaarlijk. Daarom kunnen Alphenaren vanaf nu gebruikmaken van een nieuw zebrapad op De Vest.

Verkeer en vervoer 8 okt. 2021 08:53

Tweede weekendafsluiting N11 van 8 tot 11 oktober

Alphenaren opgelet! Rijkswaterstaat werkt op vrijdag 8 oktober vanaf 21:00 uur tot maandag 11 oktober 05:00 uur aan de N11 in beide richtingen tussen Alphen aan den Rijn (N207) en de aansluiting op A12. Houd rekening met een extra reistijd van maximaal 30 minuten.

Advertorial Verkeer en vervoer 1 okt. 2021 10:54

Winnaar van Toyota Super Switch bekend bij Van Ekris

Begin deze zomer kon je meedoen met de Toyota Super Switch actie bij Toyota Van Ekris. Bij een gekochte Toyota maakte je automatisch kans op een leuke prijs. De actie is afgelopen en uit alle deelnemers kiest Toyota een winnaar.

Verkeer en vervoer 1 okt. 2021 10:11

Eind oktober meer bekend over resultaten onderzoek Koningin Julianabrug

De onderzoeken naar de Koningin Julianabrug, zoals betonboringen en metingen, zijn grotendeels uitgevoerd, maar nog niet alle resultaten van de metingen zijn bekend. De voorlopige resultaten wijzen niet in de richting van het nemen van extra (tijdelijke) maatregelen.

Blog Verkeer en vervoer 30 sep. 2021 15:31

Onmenselijk parkeerbeleid door digitalisering

Ik woon in de Jacob Catsstraat in Alphen, wat in het centrum Lage Zijde betaald parkeren gebied ligt. Eigenlijk vreemd, omdat er straten zijn die dichter bij het centrum liggen en dat niet zijn.

Verkeer en vervoer 20 sep. 2021 13:04

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn heeft er vier nieuwe duofietsen bij

Op zaterdag 18 september heeft zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid vier nieuwe duofietsen overhandigd aan de stichting Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn. Met deze nieuwe aanwinsten telt de fietsvloot van de stichting nu twaalf duofietsen.

Advertorial Verkeer en vervoer 9 sep. 2021 10:30

Zaterdag 11 september de nieuwe Yaris Cross bij Van Ekris

Heel veel mensen hebben lang gewacht op deze nieuwe Toyota Yaris Cross. Bij de officiële introductie deze zaterdag staat de Yaris Cross eindelijk klaar bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn en in Mijdrecht.