Advertorial Verkeer en vervoer 8 aug. 2022 17:06

Bij Toyota Van Ekris Alphen a/d Rijn zijn ze een beetje gek geworden!

Wordt het een vakantie in eigen land? Of misschien een roadtrip door Europa? Waar u deze zomer ook heen gaat, een goede voorbereiding begint met de zomercheck. De monteurs van Toyota van Ekris Alphen a/d Rijn controleren dan alle cruciale punten, zoals de accu, vloeistoffen en bandenspanning.

Verkeer en vervoer 4 aug. 2022 16:41

Watertekort: sluizen regio Alphen aan den Rijn beperkter open

We kampen in Nederland met een watertekort. In onze regio is de verwachting dat het water de komende periode gewoon zoet zal blijven. Wel gaan inwoners merken dat er beperkingen zijn bij sluizen, zo zegt het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Advertorial Verkeer en vervoer 3 aug. 2022 11:41

Rijschool Joe verwelkomt Daniel van Heusden als nieuwe rijinstructeur

Rijschool Joe verzorgt rijlessen voor de auto en de motor. Bij Rijschool Joe worden de rijlessen zoveel mogelijk aangepast aan de leerlingen. De instructeurs proberen zich te verplaatsen in de leerlingen, zodat deze op een fijne manier hun rijbewijs kunnen halen.

Verkeer en vervoer 29 jul. 2022 09:20

Opnieuw storing Leimuiderbrug, ondanks reparatiewerkzaamheden

De Leimuiderbrug die met een technische storing kampt. Alphenaren die regelmatig over de N207 in de richting van Leimuiden rijden, hebben daar ongetwijfeld al eens mee te maken gehad. Ook vrijdagochtend was het weer raak.

Verkeer en vervoer 24 jul. 2022 14:16

Let op: vanaf maandag verkeershinder op de Oranje Nassausingel

Maandag 25 juli starten werkzaamheden om de verkeersregelinstallatie op de Oranje Nassausingel – Van Boetzelaerstraat – De Bijlen in Alphen aan den Rijn te vervangen. Dit gaat bijna twee weken lang voor de nodige verkeershinder zorgen.

Verkeer en vervoer 2 jul. 2022 11:34

Laadpunten voor elektrische auto’s in Alphen aan de Rijn stijgt met 21%

In Alphen aan de Rijn is het aantal laadpunten voor elektrische auto’s in een jaar tijd gestegen met 21%. Deze groei vond plaats in april 2021 t/m april 2022. In het begin van 2021 stonden er 734 laadpunten verspreid door heel Alphen aan de Rijn, wat is gestegen naar 885.

Verkeer en vervoer 26 jun. 2022 13:35

Even ophelderen: waar mag je rijden met je scooter?

Het komt nog vaak voor dat scooters op fietspaden rijden waar dat helemaal niet mag. Veel scooterrijders lijken het volgens de politie niet helemaal te begrijpen. We frissen je geheugen daarom graag even op.

Verkeer en vervoer 20 jun. 2022 09:50

Vier maanden lang omrijden door afgesloten Julianabrug

Stipt om 06:00 uur hebben werklui de Willem de Zwijgerlaan afgesloten. Dit in verband met onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan de Koningin Julianabrug. Al het gemotoriseerde verkeer moet vier maanden lang omrijden.