Pixabay

Ervaring met GO! voor jeugd?

Heb jij ervaring met de jeugdzorgvoorzieningen door GO! voor jeugd? Deel dan je input en ervaringen op het speciaal daarvoor aangemaakte kwaliteitsplatform. 

GO! voor jeugd is een samenwerkingsverband van acht organisaties met verschillende expertises, en zet zich in voor kinderen, jongeren en ouders bij problemen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Eén van de initiatiefnemers: ‘’De groep is bedoeld voor ouders en verzorgers en andere belanghebbenden van kinderen die vastlopen met de jeugdzorg voorzieningen door GO! voor jeugd in Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem.’’

Samen met een aantal ouders, die hun kind onder behandeling hebben bij GO! voor jeugd, zijn ze bezig een kwaliteitsplatform te creëren. ‘’Hiervoor hebben we ervaringen en input nodig van ouders binnen Alphen en Kaag en Braassem.’’

Om dat te kunnen realiseren is er een Facebookgroep aangemaakt. ‘’Hier kunnen ouders elkaar ontmoeten en laagdrempelig contact hebben met de cliëntenraad die zich nu aan het vormen is.’’

De reactie van GO! voor jeugd: ''De oproep van de ouders van Samen Sterk ligt in het verlengde van de samenwerking die eind vorig jaar met hen is aangegaan. Sinds die tijd zijn wij met hen op zeer constructieve wijze in gesprek over het oprichten van een cliëntenraad en het verbeteren van specifieke onderwerpen in een kwaliteitsplatform waarin zij ook vertegenwoordigd zijn. Deze oproep van de ouders hoort bij het tweede. Deze samenwerking vergroot het draagvlak voor onze werkwijze en biedt ons de kans om de cliëntparticipatie vanuit de kernwaarde ‘partnerschap’ samen vorm te geven.''


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.