Handhaving Alphen aan den Rijn

Extra handhavers worden ingezet om te handhaven op coronamaatregelen

Deze week zijn er vier nieuwe BOA’s gestart in Alphen aan den Rijn. Zij zijn aangenomen met het oog op het handhaven van de coronamaatregelen.

Controleren op de mondkapjesplicht, coronatoegangsbewijzen en sinds woensdag ook weer op het houden van 1,5 meter afstand. Om hier allemaal op te controleren, is het team Toezicht en Handhaving sinds deze week uitgebreid met vier nieuwe collega’s.

Het gaat wel om tijdelijke collega’s. “Dit zijn tijdelijke collega’s welke als toezichthouder gaan toezien op de naleving van de coronaregels en met inwoners en ondernemers het gesprek willen aangaan om knelpunten op te lossen en vragen te beantwoorden”, aldus Handhaving Alphen aan den Rijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:22

Let op: maandag testbericht NL-Alert

Niet schrikken als je maandag 6 december om 12:00 uur een luid en doordringend alarmgeluid hoort. Er wordt dan namelijk een testbericht van NL-Alert verstuurd.

Sport gisteren 15:37

Uitshirts Zaterdag 3 van Alphense Boys zijn heel bijzonder

Zaterdag 3 van Alphense Boys loopt sinds kort in een wel heel bijzonder uitshirt. Met behulp van sponsor Alphens.nl en SERA Business Design en dankzij de bijdrage die de club geeft aan de inmiddels 14 seniorenteams, werd een zwart outfit met een bijzondere opdruk aangeschaft. Achterop staan niet de echte namen van de spelers vermeld, maar hun bijnamen. En de rugnummers zijn ook allesbehalve traditioneel.

Sport gisteren 14:50

Loop de 20 van Alphen met Alphens.nl en Fort Alpha

De 20 van Alphen komt er weer aan! Loop jij mee met team Alphens.nl - Fort Alpha? Je krijgt niet alleen een startbewijs en een dry running shirt, maar ook wekelijkse hardlooptrainingen en twee gratis consumpties.

Werken gisteren 13:08

Het nieuwe vacature aanbod van week 48

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.