Ingezonden

Fenneke, caissière bij Hoogvliet, gaat na 23 jaar met pensioen

Fenneke, wie kent haar niet? Al jaren is ze een vast gezicht achter de kassa bij supermarkt Hoogvliet in winkelcentrum De Atlas. Nu gaat ze genieten van haar welverdiende pensioen.

Fenneke, zoals iedere Alphenaar haar kortweg kent, startte haar loopbaan in Alphen met haar tweelingzuster bij V&D. In 1998 vond zij een nieuwe werkgever in Hoogvliet. De opgewekte caissière heeft voor ieder die dat wenst een aardig woordje. In de loop van de jaren is zij uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht achter de kassa bij Hoogvliet. Iedereen in Alphen kent haar wel. Na 23 jaar Hoogvliet in winkelcentrum De Atlas zullen de klanten haar missen. Fenneke zal ongetwijfeld gaan genieten van haar tijd als 'Oppas-Oma'.

We wensen Fenneke nog vele gelukkige jaren en een fijne pensioentijd toe.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Kinderen gisteren 15:58

Belangrijke bouwsteen in de ontwikkeling van kinderen: reflexintegratie

Reflexintegratie is een nog relatief onbekend onderwerp in de hulpverlening, maar zeker niet onbelangrijk. Bij De Praktijk4Kids wordt behandeling aangeboden op het gebied van reflexintegratie. In deze blog word je meegenomen in wat reflexintegratie inhoudt, waarom het zo belangrijk is en hoe je ermee aan de slag kunt.

Coronavirus in Alphen gisteren 13:47

Lange rij en file bij test- en vaccinatielocatie Nieuwe Sloot

Testen, vaccineren en de boosterprik voor 60+'ers met vrije inloop. Het is een drukte van jewelste bij locatie Nieuwe Sloot. Al vanaf 08:00 uur 's ochtends staan mensen in de rij en in de file. De verwachting is dat dat de komende dagen niet anders zal zijn.