Parkvilla
Advertorial Cultuur

Filmdiner Chef nu met vegetarische optie

Met cinema culinair geniet je op 13 en 14 februari van de film Chef. Het leuke hieraan is dat je tegelijk eet wat je ziet in de film. Deze keer wordt het diner ook aangeboden met een vegetarische optie. Je kunt het diner laten bezorgen of afhalen bij Parkvilla.

Chef is een culinaire komedie over een topkok. Als hij door een restaurantcriticus wordt afgebrand, keert hij terug naar de basis: eerlijk en lekker eten waar mensen blij van worden. Met zijn foodtruck reist hij door Amerika en hervindt hij zijn plezier in koken. Chef biedt heerlijke gerechten met een Latijnse smaak, en daar kun jij nu ook van genieten!

De film wordt thuis gestreamd en is te zien op 13 of 14 februari. Je eet tegelijk wat je ziet in de film. Deze keer wordt het diner ook aangeboden met een vegetarische optie. De gerechten zijn bereid door de chefkoks van restaurant Brunel in Gouda. ’s Middags kan het diner afgehaald worden bij Parkvilla of bij jou thuis worden bezorgd.

Gerechten genummerd

De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Genieten met alle zintuigen kan al vanaf € 39,95. De bestelling kan worden geplaatst op film+diner take away online op cinemaculinair.nl.

Alternatief avondje uit

Dit initiatief is een samenwerking tussen restaurant Brunel en Parkvilla. Op deze manier bieden zij een alternatief avondje uit, gewoon thuis op de bank met een heerlijke maaltijd.

Kijk voor meer informatie op www.cinemaculinair.nl en www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.