Parkvilla
Advertorial Cultuur

Filmdiner Chef nu met vegetarische optie

Met cinema culinair geniet je op 13 en 14 februari van de film Chef. Het leuke hieraan is dat je tegelijk eet wat je ziet in de film. Deze keer wordt het diner ook aangeboden met een vegetarische optie. Je kunt het diner laten bezorgen of afhalen bij Parkvilla.

Chef is een culinaire komedie over een topkok. Als hij door een restaurantcriticus wordt afgebrand, keert hij terug naar de basis: eerlijk en lekker eten waar mensen blij van worden. Met zijn foodtruck reist hij door Amerika en hervindt hij zijn plezier in koken. Chef biedt heerlijke gerechten met een Latijnse smaak, en daar kun jij nu ook van genieten!

De film wordt thuis gestreamd en is te zien op 13 of 14 februari. Je eet tegelijk wat je ziet in de film. Deze keer wordt het diner ook aangeboden met een vegetarische optie. De gerechten zijn bereid door de chefkoks van restaurant Brunel in Gouda. ’s Middags kan het diner afgehaald worden bij Parkvilla of bij jou thuis worden bezorgd.

Gerechten genummerd

De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Genieten met alle zintuigen kan al vanaf € 39,95. De bestelling kan worden geplaatst op film+diner take away online op cinemaculinair.nl.

Alternatief avondje uit

Dit initiatief is een samenwerking tussen restaurant Brunel en Parkvilla. Op deze manier bieden zij een alternatief avondje uit, gewoon thuis op de bank met een heerlijke maaltijd.

Kijk voor meer informatie op www.cinemaculinair.nl en www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas. 

Werken gisteren 16:32

Het nieuwe vacature aanbod van week 24

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.