De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

First Dates bij De Beren: shared dining met een blinddate

Ben jij single en op zoek naar je soulmate? Restaurant de Beren heeft de perfecte oplossing voor jou. Op 13 maart organiseren zij hun eigen First Dates avond. Geef jij je ook op?

We kennen het tv-programma allemaal wel: een vrijgezel komt binnen, gaat aan de bar zitten en ontmoet even later zijn of haar blinddate. Samen vervolgen ze naar de tafel waar ze, onder het genot van een driegangendiner, een First Date hebben.

Liefde in Alphen

Hoewel ook Alphenaren zich op kunnen geven voor het programma, kwam restaurant De Beren met het idee om het concept naar Alphen te brengen. “Een leuk event voor liefde in Alphen aan den Rijn”, vertelt de initiatiefnemer van De Beren. “We willen kijken of dit hier ook werkt.” Op 13 maart organiseert het restaurant daarom een eigen First Dates avond.

Opgeven voor de avond kan middels een online vragenlijst. Zo kun je invullen wat voor persoon je bent, waar je op valt in een partner én waar je compleet op afknapt. Hoe uitgebreider je antwoord geeft op de vragen, hoe groter de kans dat er een match gevonden wordt. “Opgeven kan tot 1 maart en daarna zullen de matchexperts je proberen te koppelen aan je perfecte match”, legt de organisatie uit. “Als er een match wordt gevonden zullen we op 9 maart contact met je opnemen.”

Helaas kan er niet voor iedereen een match gevonden worden. “We willen iedereen een leuke avond bezorgen, en daarom alle vrijgezellen aan de perfecte match koppelen. Het kan zijn dat de experts geen match voor je vinden, en je dus niet uitgenodigd wordt voor een date”, aldus De Beren. Wel laat de organisatie weten dat de aanmeldingen hard binnenstromen. “De kans dat jouw match er tussen zit is dus erg groot!”

Een echte First Dates avond

Wat je die avond kunt verwachten? “Een echte First Dates avond! Wij nodigen je op een bepaalde tijd uit, die uitkomt voor jou én je match. Bij binnenkomst bestel je een drankje aan de bar en word je voorgesteld aan je date”, licht de initiatiefnemer toe. “De date gaat verder aan tafel, waar je samen met je match geniet van een shared dining-menu van drie gangen.”

Voor de single Alphenaren onder ons: geef je snel op! Want wie weet ontmoet jij deze avond wel je toekomstige liefde.

Vind mijn match!


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.