Josh Walet
Advertorial Werken

Flexwerken met een 5-sterrengevoel

Op zoek naar een inspirerende kantoorruimte? Dan ben je bij Frame Offices aan het juiste adres. Allereerst wordt u bij binnenkomst ontvangen door een van de Front Office medewerkers, die u verder zullen begeleiden door een ware beleving als het gaat om flexwerken. 

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

frame offices horecagelegenheid_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices horecagelegenheid2_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices horecagelegenheid3_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices ontvangstruimte_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices vergaderruimte_josh.jpeg (foto: Josh Walet)

De flexplekken met onder andere parkeergelegenheid en ruime vergaderzalen zorgen ervoor dat Frame Offices een fijne en sfeervolle plek is om te werken. Door het hoge pand met veel glaswerk komt er voldoende licht binnen, dit zorgt ervoor dat je in alle openheid met een rustgevend uitzicht kunt werken. Medio november zal ook de horecagelegenheid beneden in het pand klaar zijn. Flexwerkers hebben dan de mogelijkheid om in deze stijlvolle ruimte bijeenkomsten te houden of zich even terug te trekken voor een rustige lunch.

Flexwerkers kunnen al ruim 8 jaar terecht bij Frame Offices, het bedrijf van ondernemer Laurens Vrind. De locatie in Alphen aan den Rijn is te vinden aan de Flemingweg, grenzend aan de N11.

Ontzorgen
Iedere week van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur staat er bij Frame Offices een Front Office medewerker voor u klaar. Zij is hier onder andere om er voor te zorgen dat je als flexwerker van alle gemakken voorzien bent en in alle rust kunt werken. Frame Offices doet er alles aan om zijn huurders en flexwerkers te ontzorgen, denk hierbij aan de koffie die klaar staat, de vergaderruimtes die altijd piekfijn in orde zijn en de gepaste ondersteuning bij het huren van een ruimte of het organiseren van een bijeenkomst. Onze Front Office medewerkers zijn meer dan alleen Hostess.

De vergaderzalen
Een kleine of grote vergaderruimte nodig? Alles is mogelijk bij Frame Offices. De vergaderzalen van de locatie in Alphen aan Rijn zijn net vernieuwd, wat voor een fijne en rustige werkomgeving zorgt. De zalen bieden alles wat je nodig hebt en zijn uitgerust met een beamer, verschuifbare wanden en een klimaatsysteem. Wist je dat Frame offices al vergaderzalen aanbied vanaf een persoon, dit zodat er onder andere filmpjes kunnen worden opgenomen of presentaties uitgebreid kunnen worden voorbereid.

Hoe gaat het in zijn werk?
Heb je interesse in een flexwerkplek bij Frame Offices? Het is mogelijk contracten aan te gaan voor verschillende huurperiodes.
Bij het afsluiten van een flexcontract kies je de gewenste locatie en de wensen voor jouw contract, hierna kun je direct aan de slag.

Bezoek de website van Frame Offices voor meer informatie of neem contact met ze op via alphenadrijn@frameoffices.com.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 14:09

Haal je motorrijbewijs bij Rijschool Toppie

Met vrienden toeren op de motor, dat is een heerlijk gevoel. Daarnaast is de motor ideaal omdat je minder last hebt van files. De vraag naar motorrijlessen neemt dan ook sterk toe. Maar waar kun je jouw motorrijbewijs halen? Dat doe je bij Rijschool Toppie!

Overige vandaag 12:41

Elektrische scooter is aan opmars bezig

Elektrische scooters zijn al een tijdje op de markt, maar de laatste tijd is de populariteit van de elektrische scooter enorm toegenomen. Jack Walker, eigenaar van een grote scooterspeciaalzaak in Alphen aan den Rijn, denkt zelfs dat 2020 hét jaar wordt van de elektrische scooter. Maar hoe is de toegenomen populariteit van elektrische scooters te verklaren?

Algemeen vandaag 11:34

Grove teksten op straat in het Europapark

‘Rutte is een tiran’, ‘kom in verzet’ en ‘stop deze waanzin’. Dit soort teksten waren op woensdagochtend te lezen op straat in het Europapark in Alphen. Inmiddels zijn de teksten verwijderd. “Wie er achter de teksten zit is nog onduidelijk”, zo laat politiechef John Nieumeijer weten.

Advertorial Overige vandaag 09:48

Toyota Van Ekris helpt met uitdelen bingotasjes van SVZ

Sportvereniging SVZ zit tijdens de corona niet stil. Begin deze maand organiseerde de vereniging namelijk een online bingoavond. De deelnemers mochten alleen niet samenkomen bij het ophalen van de bingotasjes. Toyota Van Ekris hielp hier aan handje bij.  

Calamiteiten vandaag 09:06

Automobilist schept fietser

Op woensdagochtend 27 mei heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Prins Bernhardlaan in Alphen. Een fietser raakte hierbij gewond.