Josh Walet
Advertorial Werken

Flexwerken met een 5-sterrengevoel

Op zoek naar een inspirerende kantoorruimte? Dan ben je bij Frame Offices aan het juiste adres. Allereerst wordt u bij binnenkomst ontvangen door een van de Front Office medewerkers, die u verder zullen begeleiden door een ware beleving als het gaat om flexwerken. 

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

frame offices horecagelegenheid_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices horecagelegenheid2_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices horecagelegenheid3_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices ontvangstruimte_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices vergaderruimte_josh.jpeg (foto: Josh Walet)

De flexplekken met onder andere parkeergelegenheid en ruime vergaderzalen zorgen ervoor dat Frame Offices een fijne en sfeervolle plek is om te werken. Door het hoge pand met veel glaswerk komt er voldoende licht binnen, dit zorgt ervoor dat je in alle openheid met een rustgevend uitzicht kunt werken. Medio november zal ook de horecagelegenheid beneden in het pand klaar zijn. Flexwerkers hebben dan de mogelijkheid om in deze stijlvolle ruimte bijeenkomsten te houden of zich even terug te trekken voor een rustige lunch.

Flexwerkers kunnen al ruim 8 jaar terecht bij Frame Offices, het bedrijf van ondernemer Laurens Vrind. De locatie in Alphen aan den Rijn is te vinden aan de Flemingweg, grenzend aan de N11.

Ontzorgen
Iedere week van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur staat er bij Frame Offices een Front Office medewerker voor u klaar. Zij is hier onder andere om er voor te zorgen dat je als flexwerker van alle gemakken voorzien bent en in alle rust kunt werken. Frame Offices doet er alles aan om zijn huurders en flexwerkers te ontzorgen, denk hierbij aan de koffie die klaar staat, de vergaderruimtes die altijd piekfijn in orde zijn en de gepaste ondersteuning bij het huren van een ruimte of het organiseren van een bijeenkomst. Onze Front Office medewerkers zijn meer dan alleen Hostess.

De vergaderzalen
Een kleine of grote vergaderruimte nodig? Alles is mogelijk bij Frame Offices. De vergaderzalen van de locatie in Alphen aan Rijn zijn net vernieuwd, wat voor een fijne en rustige werkomgeving zorgt. De zalen bieden alles wat je nodig hebt en zijn uitgerust met een beamer, verschuifbare wanden en een klimaatsysteem. Wist je dat Frame offices al vergaderzalen aanbied vanaf een persoon, dit zodat er onder andere filmpjes kunnen worden opgenomen of presentaties uitgebreid kunnen worden voorbereid.

Hoe gaat het in zijn werk?
Heb je interesse in een flexwerkplek bij Frame Offices? Het is mogelijk contracten aan te gaan voor verschillende huurperiodes.
Bij het afsluiten van een flexcontract kies je de gewenste locatie en de wensen voor jouw contract, hierna kun je direct aan de slag.

Bezoek de website van Frame Offices voor meer informatie of neem contact met ze op via alphenadrijn@frameoffices.com.


Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.