Josh Walet
Advertorial Werken

Flexwerken met een 5-sterrengevoel

Op zoek naar een inspirerende kantoorruimte? Dan ben je bij Frame Offices aan het juiste adres. Allereerst wordt u bij binnenkomst ontvangen door een van de Front Office medewerkers, die u verder zullen begeleiden door een ware beleving als het gaat om flexwerken. 

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

frame offices horecagelegenheid_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices horecagelegenheid2_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices horecagelegenheid3_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices ontvangstruimte_josh.jpeg (foto: Josh Walet)
frame offices vergaderruimte_josh.jpeg (foto: Josh Walet)

De flexplekken met onder andere parkeergelegenheid en ruime vergaderzalen zorgen ervoor dat Frame Offices een fijne en sfeervolle plek is om te werken. Door het hoge pand met veel glaswerk komt er voldoende licht binnen, dit zorgt ervoor dat je in alle openheid met een rustgevend uitzicht kunt werken. Medio november zal ook de horecagelegenheid beneden in het pand klaar zijn. Flexwerkers hebben dan de mogelijkheid om in deze stijlvolle ruimte bijeenkomsten te houden of zich even terug te trekken voor een rustige lunch.

Flexwerkers kunnen al ruim 8 jaar terecht bij Frame Offices, het bedrijf van ondernemer Laurens Vrind. De locatie in Alphen aan den Rijn is te vinden aan de Flemingweg, grenzend aan de N11.

Ontzorgen
Iedere week van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur staat er bij Frame Offices een Front Office medewerker voor u klaar. Zij is hier onder andere om er voor te zorgen dat je als flexwerker van alle gemakken voorzien bent en in alle rust kunt werken. Frame Offices doet er alles aan om zijn huurders en flexwerkers te ontzorgen, denk hierbij aan de koffie die klaar staat, de vergaderruimtes die altijd piekfijn in orde zijn en de gepaste ondersteuning bij het huren van een ruimte of het organiseren van een bijeenkomst. Onze Front Office medewerkers zijn meer dan alleen Hostess.

De vergaderzalen
Een kleine of grote vergaderruimte nodig? Alles is mogelijk bij Frame Offices. De vergaderzalen van de locatie in Alphen aan Rijn zijn net vernieuwd, wat voor een fijne en rustige werkomgeving zorgt. De zalen bieden alles wat je nodig hebt en zijn uitgerust met een beamer, verschuifbare wanden en een klimaatsysteem. Wist je dat Frame offices al vergaderzalen aanbied vanaf een persoon, dit zodat er onder andere filmpjes kunnen worden opgenomen of presentaties uitgebreid kunnen worden voorbereid.

Hoe gaat het in zijn werk?
Heb je interesse in een flexwerkplek bij Frame Offices? Het is mogelijk contracten aan te gaan voor verschillende huurperiodes.
Bij het afsluiten van een flexcontract kies je de gewenste locatie en de wensen voor jouw contract, hierna kun je direct aan de slag.

Bezoek de website van Frame Offices voor meer informatie of neem contact met ze op via alphenadrijn@frameoffices.com.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.

Politiek gisteren 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.