Freaky Nights twee keer tweede bij uitreiking Scare Awards

In Lelystad zijn op zaterdag 12 september de Scare Awards uitgereikt. Deze awards zijn te verdienen voor pretparken, Halloween-evenementen en spooktochten. In verschillende categorieën strijden zij voor de hoogst haalbare resultaten. Het Alphense Halloween-evenement Freaky Nights viel ook in de prijzen.

Tijdens de uitreikingen van de Scare Awards heeft Freaky Nights twee maal een tweede plaats mogen ontvangen. Ook in de overige categorieën kwamen ze goed uit de bus. Freaky Nights is een Alphens Halloween evenement georganiseerd door Carnavalsvereniging De Cascarvieten en Archeon. Het evenement vindt jaarlijks plaats in themapark Archeon, wat zich met zijn prachtige entourage zich hier uitstekend voor leent.

Met maar tien stemmen verschil behaalde het evenement de tweede plaats bij de publieksprijs. Ook bij de award Best Concept mochten zij zich tweede rekenen. De organisatie laat weten trots te zijn op het resultaat. “Tussen grote pretparken als Walibi en Toverland je staande houden en bovendien tweede worden is meer dan gehoopt en verwacht. Zeker omdat de organisatie, in tegenstelling tot de parken, dit naast hun normale job bedenkt, plant en organiseert. Het voelt dus als een kers op de taart”, aldus de Freaky Nights commissie.

Helaas is er dit jaar door het coronavirus geen versie, maar de organisatie laat weten dat ze volgend jaar dubbel en dwars terugkomen met een uitvoering op 22 en 23 oktober 2021. Op 23 oktober zul je deelnemers tegenkomen tijdens de Alphense spooktocht, waar ze medewerking aan verlenen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.