Sunset Beachbar Alphen
Advertorial Natuur en recreatie

Geniet op het water bij Sunset Beachbar!

Eindelijk is het zomerse weer er! Wil jij wat verkoeling opzoeken met deze tempraturen? Haast je dan naar Sunset Beachbar aan de Zegerplas en geniet op het water. Naast eFoilen, suppen en sloepverhuur vind je nu ook de banden van Flowtz On bij Sunset.

Relaxen in mega opblaasbanden

Eigenaren Thijs en Joyce hebben de handen ineen geslagen met Flowtz On. Nikki en Juul kwamen een paar maanden geleden al met deze 1,5 meter opblaasbanden in het nieuws. Vanaf nu kan je bij Sunset Beachbar gebruik maken van deze mega grote banden op het water! Je houdt veilig afstand, want de banden zijn groot genoeg en je kan er heerlijk in relaxen mét je drankje.

“We waren nog op zoek naar iets tofs bij Sunset en via via kwamen wij bij Nikki en Juul terecht. Zij hebben super snel geschakeld en binnen no time waren de banden er”, vertelt Thijs. “Je kunt ze aan elkaar vastmaken zodat je gezellig met je vrienden op het water kan ontspannen. Je kan ze bij ons bevestigen aan het SUP eiland, zo drijf je niet helemaal af.” In de band zitten twee bekerhouders en je kan een bucket kwijt voor afval.

De banden zijn, bij de bar, te huur voor € 10 of te koop voor € 39,95.

Liever varen?

De Sunset Sloep is de ideale manier om een dagje te ontspannen op het water! De sloep is zeven dagen per week te huur en biedt ruimte aan 15-20 personen. “En wil je écht genieten, dan zorgen wij dat er een koelbox met ijskoude drankjes klaarstaat”, vertelt Joyce enthousiast. De sloep is eenvoudig online te reserveren via de website.

Ook de eFoil lessen, SUP boards en SUP lessen zijn online te reserveren.

Volg Sunset Beachbar ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al het nieuws!


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.