Tanja Otten Fotografie

Geslaagde editie Alphense Oktoberfeesten: “Het was weer supertoll!”

Afgelopen zaterdag was het na twee jaar eindelijk weer tijd voor het enige echte Alphense Oktoberfeest. In de grote feesttent op het evenemententerrein aan De Bijlen kwamen bijna 1.500 bezoekers samen, uiteraard uitgedost in dirndl en lederhosen.

Het evenemententerrein werd afgelopen zaterdag omgetoverd tot een heus Oktoberfestplatz vanwege de Alphense Oktoberfeesten. Dit jaar vond het feest maar één dag plaats in plaats van twee dagen, maar dat mocht de pret niet drukken. Een avondje bij de Alphense Oktoberfeesten staat namelijk garant voor plezier, gekkigheid en natuurlijk voor volle bak meezingen. En dat deden bijna 1.500 bezoekers vol enthousiasme, en natuurlijk met liters bier.

Foto album

Alphense Oktoberfeesten 2022 (foto: Tanja Otten Fotografie)
Alphense Oktoberfeesten 2022 (foto: Tanja Otten Fotografie)
Alphense Oktoberfeesten 2022 (foto: Tanja Otten Fotografie)
Alphense Oktoberfeesten 2022 (foto: Tanja Otten Fotografie)
Alphense Oktoberfeesten 2022 (foto: Tanja Otten Fotografie)
Alphense Oktoberfeesten 2022 (foto: Tanja Otten Fotografie)

Eén groot feest

Om te beginnen stond Pater Moeskroen op het podium, die vele feestnummers op hun naam hebben staan. Hetzelfde geldt voor Opgeblazen, die we allemaal kennen van hun hit ‘De Toreador’. Het Feestteam stond na hun uitverkochte Ziggo Dome show gewoon bij de Alphense Oktoberfeesten op het podium, samen met oude bekenden Helemaal Top en Johnny Gold. DJ Stayfan draaide als Koning Vaut de avond aan elkaar, samen met gastheer Kristoff Kartoffl von Rheinhausen. “Alle artiesten speelden hun bekende nummers en maakten er stuk voor stuk een feestje van. Het dak ging eraf!”, aldus organisatoren Sander Willemstein en Shimano Overvliet.

Op naar 2023

De organisatie is dan ook meer dan tevreden over het evenement. “Na twee jaar was het even wennen, maar als organisatie kijken we terug op een zeer succesvolle editie met veel gezelligheid en plezier. Het was supertoll!” En voor de feestgangers die nu al niet kunnen wachten tot de volgende editie, heeft de organisatie goed nieuws: “In 2023 komen we zeker terug." Als hoofdsponsor van het evenement kunnen wij in ieder geval niet wachten tot volgend jaar!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige gisteren 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs gisteren 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling gisteren 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten 11 jun. 2024 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken 11 jun. 2024 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.