Gezocht: zelfstandig werkend kok of sous chef die op termijn een eigen restaurant wil
Een goed lopend restaurant in het Groene Hart is op zoek naar een gemotiveerde zelfstandig werkend kok of sous chef met de ambitie om op termijn het restaurant te kunnen kopen. Je bent nu bijvoorbeeld werkzaam als zelfstandig werkend kok en wil doorgroeien naar chef kok. Werkzaam of werkzaam geweest in de fine dining is een pré.
Jouw passie is koken en om op termijn een eigen restaurant te hebben. En dat kan op deze manier. Je investeert een paar jaar (denk aan circa 3 jaar) met energie en enthousiasme in een al goed lopend restaurant en bereid je voor op de overname. Je wordt goed ingewerkt door een top kok en je leert hoe je straks je eigen restaurant het best kan runnen. Overname met eigen (bank-)financiering en indien noodzakelijk, een gedeelte achtergestelde lening te verstrekken door de huidige eigenaar.
Klinkt dit als iets voor jou? Stuur jouw CV en motivatiebrief dan naar info@alphens.nl. Reacties worden vertrouwelijk behandeld.