Jong Personal Training
Advertorial Sport

Gezondheid gaat boven alles – het totaalconcept van JONG Personal Training

Het zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Ja, je wilt meer sporten en bewegen, maar het komt er weinig van. Of je gaat wel, maar om nou te zeggen dat je resultaten boekt, nou nee. In de hectiek van werk en privéleven grijp je net wat te gemakkelijk naar een snelle snack, een kant-en-klare maaltijd of een borrel. Je slaapt te kort, en echt uitgerust? Nee, zo heb je je al heel lang niet meer gevoeld. Zo veel te doen, zo weinig energie. Dat moet toch anders kunnen…

Geen tijd voor uitstel

Het goede nieuws: ja, dat kán ook echt anders. Het slechte nieuws: je kunt jezelf geen uitstel meer permitteren. “En daar komen wij in beeld, de ervaren trainers van JONG Personal Training. Wij helpen je om gezond en vitaal te worden en te blijven, en eerlijk gezegd slagen we daar erg goed in. Met ons totaalconcept van de juiste hormoonbalans, voeding, slaap en natuurlijk een maatwerk trainingsplan, werken we aan blijvende resultaten. Dat zie je en dat merk je, vaak al binnen een paar weken.”

Liever drie gemotiveerde klanten dan veertig halfslachtige pogingen

“Het succes van onze aanpak begint bij jouw inzet. Zo simpel en no-nonsens kan het zijn. Als jij gedreven bent om jouw persoonlijke plan te volgen, dan haal je jouw doelstellingen. Je valt af, wordt sterker, slaapt beter en voelt je fitter. Bij JONG Personal Training werk je dus net zo hard aan jouw mentale weerbaarheid als aan jouw fysieke gezondheid. Gemotiveerde mensen zijn leuke klanten, en daar sturen we bewust op.”

Met data bereiken we doelen

Aan de basis van het totaalconcept van JONG Personal Training liggen data, veel data. “Als je bij ons start, bepalen we aan de hand van een InBody meting en een digitale medische vragenlijst jouw hormoonprofiel. Een goede hormonale balans zorgt namelijk voor een optimale stofwisseling, terwijl stress, weinig beweging en een wisselende suikerspiegel het tegenovergestelde doen. Aan de hand van alle verzamelde data stellen we een persoonlijk trainingsadvies en een maaltijdprofiel op, passend bij jou en bij de doelen die je wilt bereiken.”

Alle smoezen overboord

En dan is het tijd om alle smoezen overboord te gooien. “Je gaat aan de slag, zowel thuis als in onze trainingsruimte bij Orange. In onze mobiele app kun je op ieder moment jouw persoonlijke plan raadplegen. Hierin houd je jouw voedingspatroon bij, aangevuld met specifieke natuurlijke supplementen die tekorten compenseren. In de kalender zie je welke oefeningen je op welk moment gaat doen, en welke resultaten daarbij horen.”

Had je dit maar eerder gedaan…

“Zo werken we stap voor stap aan jouw gezondheid, vitaliteit, kracht en conditie. Een uurtje afmatten is misschien leuk, maar wij gaan voor een structurele verbetering. JONG Personal Training was de eerste in Alphen aan den Rijn die deze begeleiding op zo’n professionele wijze oppakte, en we zijn vastbesloten om die voorsprong te behouden. Dus wat wordt het: jezelf serieus nemen of toch blijven sappelen? De keuze is aan jou.”


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.