Jong Personal Training
Advertorial Sport

Gezondheid gaat boven alles – het totaalconcept van JONG Personal Training

Het zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Ja, je wilt meer sporten en bewegen, maar het komt er weinig van. Of je gaat wel, maar om nou te zeggen dat je resultaten boekt, nou nee. In de hectiek van werk en privéleven grijp je net wat te gemakkelijk naar een snelle snack, een kant-en-klare maaltijd of een borrel. Je slaapt te kort, en echt uitgerust? Nee, zo heb je je al heel lang niet meer gevoeld. Zo veel te doen, zo weinig energie. Dat moet toch anders kunnen…

Geen tijd voor uitstel

Het goede nieuws: ja, dat kán ook echt anders. Het slechte nieuws: je kunt jezelf geen uitstel meer permitteren. “En daar komen wij in beeld, de ervaren trainers van JONG Personal Training. Wij helpen je om gezond en vitaal te worden en te blijven, en eerlijk gezegd slagen we daar erg goed in. Met ons totaalconcept van de juiste hormoonbalans, voeding, slaap en natuurlijk een maatwerk trainingsplan, werken we aan blijvende resultaten. Dat zie je en dat merk je, vaak al binnen een paar weken.”

Liever drie gemotiveerde klanten dan veertig halfslachtige pogingen

“Het succes van onze aanpak begint bij jouw inzet. Zo simpel en no-nonsens kan het zijn. Als jij gedreven bent om jouw persoonlijke plan te volgen, dan haal je jouw doelstellingen. Je valt af, wordt sterker, slaapt beter en voelt je fitter. Bij JONG Personal Training werk je dus net zo hard aan jouw mentale weerbaarheid als aan jouw fysieke gezondheid. Gemotiveerde mensen zijn leuke klanten, en daar sturen we bewust op.”

Met data bereiken we doelen

Aan de basis van het totaalconcept van JONG Personal Training liggen data, veel data. “Als je bij ons start, bepalen we aan de hand van een InBody meting en een digitale medische vragenlijst jouw hormoonprofiel. Een goede hormonale balans zorgt namelijk voor een optimale stofwisseling, terwijl stress, weinig beweging en een wisselende suikerspiegel het tegenovergestelde doen. Aan de hand van alle verzamelde data stellen we een persoonlijk trainingsadvies en een maaltijdprofiel op, passend bij jou en bij de doelen die je wilt bereiken.”

Alle smoezen overboord

En dan is het tijd om alle smoezen overboord te gooien. “Je gaat aan de slag, zowel thuis als in onze trainingsruimte bij Orange. In onze mobiele app kun je op ieder moment jouw persoonlijke plan raadplegen. Hierin houd je jouw voedingspatroon bij, aangevuld met specifieke natuurlijke supplementen die tekorten compenseren. In de kalender zie je welke oefeningen je op welk moment gaat doen, en welke resultaten daarbij horen.”

Had je dit maar eerder gedaan…

“Zo werken we stap voor stap aan jouw gezondheid, vitaliteit, kracht en conditie. Een uurtje afmatten is misschien leuk, maar wij gaan voor een structurele verbetering. JONG Personal Training was de eerste in Alphen aan den Rijn die deze begeleiding op zo’n professionele wijze oppakte, en we zijn vastbesloten om die voorsprong te behouden. Dus wat wordt het: jezelf serieus nemen of toch blijven sappelen? De keuze is aan jou.”


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.