The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Harsen? Dat kan voordelig met de Harsstrippenkaart van The Center of Beauty

Veel mensen besluiten in de zomervakantie of vlak voordat zij op vakantie gaan, om te gaan harsen. Dit met de gedachte dat zij dan ook meteen minimaal drie weken haarvrij zullen zijn. Maar, zo waarschuwt The Center of Beauty, dit is niet het geval. Waarom? Dat leggen ze uit.

“Als je altijd geschoren hebt, zijn je haartjes heel erg actief en ook een beetje in de war. Ze groeien heel snel en onregelmatig”, vertelt Carmen van Leijden van The Center of Beauty. “Dit maakt ook dat je eerste harsbehandeling na al dat scheren nooit een 100% glad resultaat zal opleveren. Je zult direct na het harsen merken dat er nog wat stoppels voelbaar en misschien zelfs wel zichtbaar zijn. Deze stoppels zijn net te kort om geharst te kunnen worden en net te lang om ze niet te voelen.”

Minder pijn bij tweede en derde behandeling

Doordat er tijdens je eerste harsbehandeling wel veel haartjes geharst zijn, moet de haarwortel helemaal opnieuw een haartje gaan maken. “Zo’n drie tot zes weken later, na de tweede behandeling, zullen de haartjes al veel zachter zijn en ook fijner terugkomen. De tweede behandeling zal hierdoor veel minder pijnlijk zijn en als je niet tussendoor geschoren hebt. Ook zal je huid gladder aanvoelen dan na de eerste keer. Er is een grote kans dat nog steeds niet alle haren verwijderd zullen zijn. Het kan ook zijn dat de haartjes die eerst stoppels waren, nu goed verwijderd zijn. En de haartjes die wel geharst waren, zijn kleine korte haartjes die nu pas willen gaan groeien.”

Carmen vervolgt: “Pas na de derde keer harsen zullen de haren volledig meewerken en zal alles meer gelijk gaan groeien. Hierdoor blijf je echt langer haarvrij. Mensen die last hebben van bepaalde hormonen of hypertrichose vormen hierop een uitzondering.”

Harsstrippenkaart

Wacht dus niet met harsen tot je op vakantie gaat, maar start nu vast! Met de Harsstrippenkaart van The Center of Beauty betaal je voor vijf behandelingen en ontvang je de zesde en zevende behandeling van cadeau. De strippenkaart staat in het systeem van The Center of Beauty.  

*De Harsstrippenkaart is een jaar geldig en alleen geldig op het harsen van een lichaamsdeel (benen, oksels, bikinilijn, rug). The Center of Beauty biedt alleen complete behandelingen aan in de salon en geen losse korte behandelingen zoals bovenlip harsen / wenkbrauwen epileren. 

The Center of Beauty is gevestigd aan de Haringvliet 102 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie op www.thecenterofbeauty.nl of neem contact op met The Center of Beauty via 06 31902524.


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 11:02

Nieuw bij The Center of Beauty: duo behandelingen

Vanaf nu kun je samen genieten van een heerlijke behandeling met de duo behandeling van The Center of Beauty. De ideale behandeling om samen met je partner, moeder, zus, buurvrouw of vriendin te genieten en even tot rust te komen.

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.