Advertorial Evenementen

Het Alphense Najaarskamp: drie dagen lang activiteiten

Heb jij zin om de laatste drie dagen van de herfstvakantie verschillende leuke activiteiten te ondernemen? Dan zit je bij Het Alphense Najaarskamp goed.

Alphense Sterren organiseert Het Alphense Najaarskamp voor kinderen in de leeftijdsgroepen 7-10 en tussen 11-16 jaar. Dit vindt plaats op 26, 27 en 28 oktober. Het hele kamp kost slechts € 75 en is inclusief eten en drinken, een feestavond met BBQ en overnachting in een luxe bedstee.

Het programma heeft voor ieder wat wils en is heel gevarieerd. Dit dankzij de medewerking van veel Alphense clubs en verenigingen!

Programma’s:

Woensdag 26 oktober

· Obstacle run bij Fort Alpha

· Graffiti art

· Film kijken met popcorn

· Parcours met modelauto’s- boten en drones

Donderdag 27 oktober

· Freerunnen bij Hero Academy

· Fruit shakes + sandwiches maken

· Dans/ muziek / bodypercussie workshop bij Alphense popschool

· Bbq, feestavond en overnachting in luxe bedstee.

Vrijdag 28 oktober

· Ontbijten bij de boerin

· Knutselmorgen en creatief workshop

· Mountainbike Challenge

· Herfst Speurtocht

· Klimmen en Tokkelen bij Klimpark Alphen.

Vind je drie volledige dagen te lang? Dan kun je ook kiezen voor één dag vol met leuke activiteiten voor € 25. Meer informatie en aanmelden kan via de website of bel Remco Reij op 06-18555904.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.