Advertorial Algemeen

Het tijdsblokkensysteem van SERA helpt drukte van bezoekers te verspreiden

Speciale tijden vragen om speciale oplossingen. Van musea en bioscopen tot zwembaden, kapsalons, en sportaccommodaties, de komende tijd mogen hier maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Om dit voor jouw onderneming zo makkelijk mogen te maken, heeft SERA een tijdsblokkensysteem ontwikkeld.

Hoe houdt je jouw onderneming draaiende in deze anderhalve-meter-samenleving? Dat doe je door jouw bezoekers te spreiden over de dag, met behulp van een systeem van tijdsblokken. SERA ontwikkelde zo’n systeem. Een internetverbinding is alles wat je nodig hebt.

Gepersonaliseerde opties

Met een verdeling in tijdsblokken weten bezoekers precies wanneer ze terecht kunnen. Dit voorkomt onduidelijkheid en lange rijen. Daarnaast voldoe je op deze manier aan de wettelijke eisen wat betreft het maximaal aantal bezoekers. Omdat de coronamaatregelen slechts traag worden afgebouwd en grote groepen nog lang moeten worden gemeden, is het nog ruime tijd belangrijk om bezoekers te spreiden.

SERA kan jou hierbij helpen. Het bedrijf ontwikkelde een slim softwaresysteem van tijdsblokken voor iedere ondernemer: groot of klein. Dit kan uiteraard worden aangepast op jouw wensen en voorkeuren. Er kan bijvoorbeeld worden geregeld dat bij het reserveren van een tijdsblok een bepaald bedrag moet worden betaald. Zo voorkomt u dat mensen meerdere tijdsblokken reserveren en niet komen opdagen.

Meer weten over het tijdsblokkensysteem? Lees dan hier verder of neem contact op via bas@sera.nl of via 0651009468.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.