Alphen vanuit de lucht 7 mei 2022 11:50

Alphen vanuit de lucht: Rijnplein staat vol met feestvierende Alphenaren

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Rijnplein, dat op Bevrijdingsdag vol stond met bezoekers.

Alphen vanuit de lucht 23 apr. 2022 15:09

Alphen vanuit de lucht: hefbrug Gouwesluis, de meest noordelijke van de drie hefbruggen

We weten allemaal hoe bepaalde locaties er tegenwoordig uitzien, maar hoe zagen deze plekken er vroeger uit? In sommige gevallen herken je de plek bijna niet terug, in andere gevallen is er vrijwel niks veranderd. Om dit in beeld te brengen neemt de Alphense fotograaf Josh Walet je mee op reis nemen met zijn drone. Deze week: hefbrug Gouwesluis.

Alphen vanuit de lucht 9 apr. 2022 15:52

Alphen vanuit de lucht: de Oudshoornse kerk langs de oever van de Rijn

We weten allemaal hoe bepaalde locaties er tegenwoordig uitzien, maar hoe zagen deze plekken er vroeger uit? In sommige gevallen herken je de plek bijna niet terug, in andere gevallen is er vrijwel niks veranderd. Om dit in beeld te brengen neemt de Alphense fotograaf Josh Walet je mee op reis nemen met zijn drone. Deze week: de Oudshoornse kerk.

Alphen vanuit de lucht 26 mrt. 2022 14:30

Alphen vanuit de lucht: het ziekenhuis bij de Oudshoornseweg

We weten allemaal hoe bepaalde locaties er tegenwoordig uitzien, maar hoe zagen deze plekken er vroeger uit? In sommige gevallen herken je de plek bijna niet terug, in andere gevallen is er vrijwel niks veranderd. Om dit in beeld te brengen neemt de Alphense fotograaf Josh Walet je mee op reis nemen met zijn drone. Deze week: het ziekenhuis bij de Oudshoornseweg.