Josh Walet

Jongeren stichten brand in speeltuintje

Zaterdag werd in de Van Lennepstraat in Alphen aan den Rijn een speeltoestel in brand gestoken door een groep jongeren. Later op de avond werd ook in het Europapark brand gesticht.

“Zaterdag rond de klok van 20:30 uur kregen wij een melding van brandstichting op de Van Lennepstraat te Alphen aan den Rijn”, begint de politie. Drie jongeren hadden daar een trainingstoestel in het speeltuintje in de brand gezet. “De jongeren zijn door een omstander gefilmd en wij hebben hierop een groepje jongeren staande gehouden”, vervolgt de politie. Deze jongeren kwamen echter niet overeen met de beelden. De politie doet nu verder onderzoek naar wie de daders wel zouden kunnen zijn. De brandweer was ook ter plaatse en heeft het vuurtje snel uit kunnen blussen.

Diezelfde avond werd in het Europapark in Kerk en Zanen een brand gesticht. Daar heeft ook een trainingstoestel in brand gestaan. Of er een verband ligt tussen de twee branden is nog niet bekend. Ook in het Europapark heeft de brandweer de brand weten te blussen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.