Junis
Advertorial Onderwijs en opvang

Junis Kinderopvang start de eerste BBL-opleiding Sport en Bewegen

Een nieuwe opleiding binnen Junis Kinderopvang is gestart: BBL Sport en Bewegen. Deze opleiding is nieuw binnen Junis én binnen de branche. Junis biedt de opleiding aan in samenwerking met mboRijnland.

In anderhalf jaar tijd klaargestoomd voor de BSO

De focus van de opleiding ligt op het bijdragen aan een gezonde generatie. Tijdens de opleiding leer je sportevenementen te organiseren, hoe je bewegen in de kleinste vorm stimuleert én hoe je collega’s daarin adviseert. Het fijne is dat studenten direct, samen met een werkplekbegeleider, aan de slag gaan op de BSO en zo hun kennis meteen kunnen toepassen.  

Werken en leren

Junis Kinderopvang heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het opleiden van nieuwe medewerkers binnen de kinderopvang. Een nauwe samenwerking met het mboRijnland is daarbij van cruciaal belang. Uniek aan de samenwerking is dat de studenten volledig binnen Junis worden opgeleid, door een docent van het mboRijnland. Zij volgen dus geen les in een klaslokaal, maar krijgen direct de visie van Junis mee.


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.