Kat gered bij woningbrand Plutostraat

Vanmiddag rond 12.20 werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een flat aan de Plutostraat.

De brandweer rukte met spoed uit en was snel ter plaatse. De brand woedde in een woning op de tweede etage van het flatgebouw. De brand is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan door een ontplofte oplader. De brandweer heeft bij de brand de kat kunnen redden uit de woning, deze maakt het goed. Er zijn verder geen gewonden gevallen, wel is er flinke schade aan de woning ontstaan. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:54

Gemeenteraad gaat akkoord met lopende begroting

De Alphense politieke partijen hebben weinig problemen met de Najaarsnota. In deze nota wordt de gemeenteraad geïnformeerd over afwijkingen op de lopende begroting. Ondanks een paar forse tegenvallers blijft de begroting sluitend.

Winkels vandaag 17:42

Extra koopavonden om drukte rond de feestdagen te verspreiden

De feestdagen staan voor de deur en dan trekken we er graag op uit om onze inkopen te doen. Hoe doen we dat het best in coronatijd? De gemeente komt met een aantal tips. Ook worden er extra koopavonden georganiseerd om de drukte te verspreiden en zullen toezichthouders een oogje in het zeil houden.

Advertorial Sport vandaag 17:08

Voordelig skiën en snowboarden met de december actie van S2X

De hele maand december profiteer je bij Ski & Snowboard Xperience in Alphen aan den Rijn, gevestigd in het oude pand van Wiebel Biebel, van een feestelijke aanbieding. Je kunt tegen een extra scherp tarief lessen boeken, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.