Zomerspektakel aan het Meer
Advertorial Evenementen

Keukenwarenhuis.nl trotse hoofdsponsor van Zomerspektakel aan het Meer

Keukenwarenhuis.nl is supertrots om als hoofdsponsor aanwezig te zijn tijdens het Zomerspektakel aan het Meer en de Obstacle Run.

Mark Verkerk, eigenaar van Keukenwarenhuis.nl: “Dit is één van de grootste evenementen van Alphen aan den Rijn en omgeving, alwaar veel van onze klanten vandaan komen. Het Zomerspektakel is voor ons daarom een unieke kans om ons extra te presenteren. We zijn dan ook supertrots om als hoofdsponsor bij dit evenement aanwezig te zijn.” Rianne Verkerk: “Echt superleuk, vooral omdat ik jaren mee heb gedaan en vrijwilligster ben geweest van de Obstacle Run.”

Over Keukenwarenhuis.nl

Het familiebedrijf, met zijn roots in Ter Aar en Alphen aan den Rijn, specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens, rechtstreeks uit Duitsland. De keukens worden voor Half Geld verkocht, inclusief de apparatuur tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor jou geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar! Ook is Keukenwarenhuis.nl de enige die 1.000 luxe keukens uit voorraad kan leveren. 12 tot 16 weken wachten behoort nu echt tot het verleden.

Trotse hoofdsponsor

Stanley de Looze vertelt: “Als voorzitter van het Zomerspektakel ben ik heel trots dat Keukenwarenhuis.nl onze hoofdsponsor is geworden, zeker ook omdat Keukenwarenhuis.nl een betrokken sponsor is die ook weer een belangrijke bijdrage kan leveren.” Ricardo van den Belt, bestuurslid en organisator van de Obstacle Run, vindt in de familie Verkerk een betrokken partij, die de afgelopen jaren ook zelf sportief aanwezig was. Het sponsorcontract is aangegaan voor een periode van drie jaar.

Koop je tickets

Het Zomerspektakel aan het Meer vindt plaats op 2, 3 en 4 juni 2023. Mocht je nog geen kaartje hebben voor de vrijdagavond, bestel deze dan gemakkelijk via de QR-code of ga hiervoor naar www.zomerspektakelaanhetmeer.nl. Je kunt je ook nog inschrijven voor de Obstacle Run op 4 juni!

QR code Zomerspektakel.jpg

(Foto van links naar rechts: Rianne en Mark Verkerk, Ricardo van den Belt en Stanley de Looze)


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.