Zomerspektakel aan het Meer
Advertorial Evenementen

Keukenwarenhuis.nl trotse hoofdsponsor van Zomerspektakel aan het Meer

Keukenwarenhuis.nl is supertrots om als hoofdsponsor aanwezig te zijn tijdens het Zomerspektakel aan het Meer en de Obstacle Run.

Mark Verkerk, eigenaar van Keukenwarenhuis.nl: “Dit is één van de grootste evenementen van Alphen aan den Rijn en omgeving, alwaar veel van onze klanten vandaan komen. Het Zomerspektakel is voor ons daarom een unieke kans om ons extra te presenteren. We zijn dan ook supertrots om als hoofdsponsor bij dit evenement aanwezig te zijn.” Rianne Verkerk: “Echt superleuk, vooral omdat ik jaren mee heb gedaan en vrijwilligster ben geweest van de Obstacle Run.”

Over Keukenwarenhuis.nl

Het familiebedrijf, met zijn roots in Ter Aar en Alphen aan den Rijn, specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens, rechtstreeks uit Duitsland. De keukens worden voor Half Geld verkocht, inclusief de apparatuur tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor jou geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar! Ook is Keukenwarenhuis.nl de enige die 1.000 luxe keukens uit voorraad kan leveren. 12 tot 16 weken wachten behoort nu echt tot het verleden.

Trotse hoofdsponsor

Stanley de Looze vertelt: “Als voorzitter van het Zomerspektakel ben ik heel trots dat Keukenwarenhuis.nl onze hoofdsponsor is geworden, zeker ook omdat Keukenwarenhuis.nl een betrokken sponsor is die ook weer een belangrijke bijdrage kan leveren.” Ricardo van den Belt, bestuurslid en organisator van de Obstacle Run, vindt in de familie Verkerk een betrokken partij, die de afgelopen jaren ook zelf sportief aanwezig was. Het sponsorcontract is aangegaan voor een periode van drie jaar.

Koop je tickets

Het Zomerspektakel aan het Meer vindt plaats op 2, 3 en 4 juni 2023. Mocht je nog geen kaartje hebben voor de vrijdagavond, bestel deze dan gemakkelijk via de QR-code of ga hiervoor naar www.zomerspektakelaanhetmeer.nl. Je kunt je ook nog inschrijven voor de Obstacle Run op 4 juni!

QR code Zomerspektakel.jpg

(Foto van links naar rechts: Rianne en Mark Verkerk, Ricardo van den Belt en Stanley de Looze)


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement gisteren 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport gisteren 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten gisteren 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek gisteren 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement gisteren 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.