Zomerspektakel aan het Meer
Advertorial Evenementen

Keukenwarenhuis.nl trotse hoofdsponsor van Zomerspektakel aan het Meer

Keukenwarenhuis.nl is supertrots om als hoofdsponsor aanwezig te zijn tijdens het Zomerspektakel aan het Meer en de Obstacle Run.

Mark Verkerk, eigenaar van Keukenwarenhuis.nl: “Dit is één van de grootste evenementen van Alphen aan den Rijn en omgeving, alwaar veel van onze klanten vandaan komen. Het Zomerspektakel is voor ons daarom een unieke kans om ons extra te presenteren. We zijn dan ook supertrots om als hoofdsponsor bij dit evenement aanwezig te zijn.” Rianne Verkerk: “Echt superleuk, vooral omdat ik jaren mee heb gedaan en vrijwilligster ben geweest van de Obstacle Run.”

Over Keukenwarenhuis.nl

Het familiebedrijf, met zijn roots in Ter Aar en Alphen aan den Rijn, specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens, rechtstreeks uit Duitsland. De keukens worden voor Half Geld verkocht, inclusief de apparatuur tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor jou geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar! Ook is Keukenwarenhuis.nl de enige die 1.000 luxe keukens uit voorraad kan leveren. 12 tot 16 weken wachten behoort nu echt tot het verleden.

Trotse hoofdsponsor

Stanley de Looze vertelt: “Als voorzitter van het Zomerspektakel ben ik heel trots dat Keukenwarenhuis.nl onze hoofdsponsor is geworden, zeker ook omdat Keukenwarenhuis.nl een betrokken sponsor is die ook weer een belangrijke bijdrage kan leveren.” Ricardo van den Belt, bestuurslid en organisator van de Obstacle Run, vindt in de familie Verkerk een betrokken partij, die de afgelopen jaren ook zelf sportief aanwezig was. Het sponsorcontract is aangegaan voor een periode van drie jaar.

Koop je tickets

Het Zomerspektakel aan het Meer vindt plaats op 2, 3 en 4 juni 2023. Mocht je nog geen kaartje hebben voor de vrijdagavond, bestel deze dan gemakkelijk via de QR-code of ga hiervoor naar www.zomerspektakelaanhetmeer.nl. Je kunt je ook nog inschrijven voor de Obstacle Run op 4 juni!

QR code Zomerspektakel.jpg

(Foto van links naar rechts: Rianne en Mark Verkerk, Ricardo van den Belt en Stanley de Looze)


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.