Berntsen Mulder Advocaten
Advertorial Overige

Kosteloos advies op de Dag van het Familierecht

Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn organiseert op donderdag 24 maart de jaarlijkse Dag van het Familierecht. Waarom? Omdat het van het grootste belang is om deskundig en betrouwbaar advies in te winnen bij zulke belangrijke zaken als een scheiding, alimentatie of erfenis.

Daarom is het op 24 maart mogelijk om langs te komen op Burgemeester Visserpark 15 en een gratis en vrijblijvend adviesgesprek te voeren met een specialist op het gebied van familierecht of erfrecht. Komt die dag slecht uit? Dan is een andere dag ook mogelijk. Bel met 0172 - 42 71 95 of meld je aan via de website www.berntsenmulder.nl/themadag

Goed advies geeft rust en richting

“Een besluit om te scheiden neem je niet zomaar", zegt familierechtadvocaat en mediator Jacomien Kapteijn. “Daar gaat wel wat tijd over heen. De gevolgen van een scheiding zijn vaak groot. Wie kan er in het huis blijven wonen? Hoe gaan we in de toekomst het gezamenlijk ouderschap vormgeven? Kiezen we voor mediation of is het beter om ieder een eigen advocaat in de arm te nemen? Wat staat er precies in de huwelijkse voorwaarden en welke gevolgen hebben die afspraken in het geval van een scheiding? Met al deze vragen kunnen wij jou verder helpen, zodat je de juiste keuzes kunt maken en in een moeilijke situatie de beste weg kunt bewandelen.”

Conflict over erfenis

“Maar op de Dag van het Familierecht richten we onze aandacht ook op het erfrecht", aldus advocaat erfrecht Lisanne van Wassenberg. “Mijn werk bestaat uit het oplossen van conflicten over erfenissen. Bijvoorbeeld over wat te doen als iemand is onterfd. Of als iemand zijn of haar kindsdeel wil opeisen. Voor het opstellen van een testament moet je naar een notaris, maar als er een conflict uit ontstaat, kan ik voor een oplossing zorgen. Er zijn veel wettelijke mogelijkheden die veel mensen niet kennen.”

Laagdrempelig

“We willen ook vooral duidelijk maken dat een adviesgesprek met een advocaat voor behoorlijk wat rust kan zorgen", weet advocaat familierecht Nieke Schreurs. “In een eerste gesprek kunnen we altijd al goed aangeven wat de mogelijkheden zijn en welke stappen iemand het beste zou kunnen ondernemen. We vinden het belangrijk om laagdrempelig te zijn, om duidelijk te maken dat het geen barrière hoeft te zijn om bij een advocatenkantoor naar binnen te stappen. Meestal heeft iemand daarna meteen meer duidelijkheid en dat helpt mensen altijd verder.”

De Dag van het Familierecht wordt elk jaar gehouden in maart. Gesprekken zijn gratis en vrijblijvend. Aanmelden is verplicht, om wachttijden te voorkomen. Bel met 0172 - 42 71 95 of meld je aan via de website www.berntsenmulder.nl/themadag

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.