La Cubanita
Advertorial Horeca

La Cubanita verhuist binnenkort naar het Thorbeckeplein 66

In juli opent tapasrestaurant La Cubanita haar deuren aan het Thorbeckeplein. De huidige locatie in de Van Mandersloostraat werd simpelweg te klein. “Het nieuwe pand past veel beter bij onze toekomstvisie.”

Bij La Cubanita kun je onbeperkt genieten van 55 verschillende tapasgerechtjes die je met jouw favoriete gezelschap kunt delen, onder het genot van een heerlijke cocktail en zwoele salsamuziek. Van zondag t/m donderdag eet je onbeperkt tapas voor € 19,95 en op vrijdag en zaterdag voor maar € 24,95.

Met dat concept is La Cubanita Alphen de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefd tapasrestaurant. Jarenlang was het tapasrestaurant gevestigd aan de Van Mandersloostraat. Maar nu is het tijd voor verandering. “De inrichting van La Cubanita hebben we in een nieuw jasje gestoken, wat in het pand aan het Thorbeckeplein erg goed tot zijn recht komt”, vertelt eigenaresse Shaylane Joenoes.

Opening half juli

Momenteel wordt het pand aan het Thorbeckeplein nog druk verbouwd. De verwachting is dat La Cubanita Alphen half juli de deuren van het nieuwe pand opent. Extra leuk: met de opening aan het Thobeckeplein starten ze ook direct met de nieuwe menukaart van La Cubanita. Nieuwsgierig welke tapas op de nieuwe kaart staan? Houd daarvoor de Facebook- en Instagrampagina van La Cubanita in de gaten.

En geen zorgen: tot aan de verhuizing blijft La Cubanita gewoon geopend in het pand aan de Van Mandersloostraat. Je hoeft hun lekkere tapas dus niet lang te missen!

Join the team!

Ben jij 15 jaar of ouder en ben jij op zoek naar een leuke job in de horeca? La Cubanita Alphen is op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Ervaring in de horeca is niet nodig! Zij leren je graag de kneepjes van het vak.

Solliciteren? Dat kan door direct een mail te sturen naar alphen@lacubanita.nl.

la cubanita alphen 2.0 sfeerimpressie.png


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.