La Cubanita
Advertorial Horeca

La Cubanita verhuist binnenkort naar het Thorbeckeplein 66

In juli opent tapasrestaurant La Cubanita haar deuren aan het Thorbeckeplein. De huidige locatie in de Van Mandersloostraat werd simpelweg te klein. “Het nieuwe pand past veel beter bij onze toekomstvisie.”

Bij La Cubanita kun je onbeperkt genieten van 55 verschillende tapasgerechtjes die je met jouw favoriete gezelschap kunt delen, onder het genot van een heerlijke cocktail en zwoele salsamuziek. Van zondag t/m donderdag eet je onbeperkt tapas voor € 19,95 en op vrijdag en zaterdag voor maar € 24,95.

Met dat concept is La Cubanita Alphen de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefd tapasrestaurant. Jarenlang was het tapasrestaurant gevestigd aan de Van Mandersloostraat. Maar nu is het tijd voor verandering. “De inrichting van La Cubanita hebben we in een nieuw jasje gestoken, wat in het pand aan het Thorbeckeplein erg goed tot zijn recht komt”, vertelt eigenaresse Shaylane Joenoes.

Opening half juli

Momenteel wordt het pand aan het Thorbeckeplein nog druk verbouwd. De verwachting is dat La Cubanita Alphen half juli de deuren van het nieuwe pand opent. Extra leuk: met de opening aan het Thobeckeplein starten ze ook direct met de nieuwe menukaart van La Cubanita. Nieuwsgierig welke tapas op de nieuwe kaart staan? Houd daarvoor de Facebook- en Instagrampagina van La Cubanita in de gaten.

En geen zorgen: tot aan de verhuizing blijft La Cubanita gewoon geopend in het pand aan de Van Mandersloostraat. Je hoeft hun lekkere tapas dus niet lang te missen!

Join the team!

Ben jij 15 jaar of ouder en ben jij op zoek naar een leuke job in de horeca? La Cubanita Alphen is op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Ervaring in de horeca is niet nodig! Zij leren je graag de kneepjes van het vak.

Solliciteren? Dat kan door direct een mail te sturen naar alphen@lacubanita.nl.

la cubanita alphen 2.0 sfeerimpressie.png


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:45

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 4 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de eerste CupCakeCup bij de Groene Hart Praktijkschool en een incident aan de Geerstein tot aan een medische noodsituatie in de stromenbuurt. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater gisteren 15:26

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Blog Verkeer en vervoer gisteren 12:24

Parkeerperikelen

Er kan sinds kort anderhalf uur gratis geparkeerd worden in de garages in het centrum. En in rap tempo heeft de gemeente besloten om de rekening daarvan bij de centrumbewoners neer te leggen.

Advertorial Evenementen gisteren 10:59

Dyckland winter FSTVL

Restaurant de Dyck kondigt een tweede editie van Dyckland winter FSTVL aan! Het toprestaurant met de grootste moestuin wordt op 11 en 12 februari omgetoverd in een waanzinnig winters decor waar je tijdens het culinaire festival kunt genieten van een winterse walking lunch of diner vól culinaire verrassingen.

Werken gisteren 09:28

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 4

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.