IK KOOK OOK VOOR JOU

Lever je Postcode Loterij cadeaukaart in bij IK KOOK OOK VOOR JOU

IK KOOK OOK VOOR JOU is een Alphens initiatief opgezet door Mariska van Vliet en Petra Dresscher. IK KOOK OOK VOOR JOU helpt Alphenaren die om welke reden dan ook niet rond kunnen komen met de boodschappen, eten koken, of dagelijkse maaltijden voor het gezin. 

In de Facebookgroep van IK KOOK OOK VOOR JOU worden met regelmaat gratis maaltijden en pakketten aangeboden voor Alphenaren in financiële nood. Om dit te kunnen blijven doen zijn zij onder andere afhankelijk van donaties en giften. 

Postcode Loterij cadeaukaart

Vanaf 21 oktober ontvangen alle deelnemers aan de Postcode Loterij een cadeaukaart ter waarde van € 12,50. Met deze kaart kunnen er vegetarische producten gekocht worden bij Albert Heijn. IK KOOK OOK VOOR JOU ontvangt graag de kaarten van Alphenaren die zelf niet van plan zijn dit te gebruiken. Hiermee kunnen zij dan ingrediënten aanschaffen voor hun gratis maaltijden en pakketten.

Zelf activeren

De kaart dient wel geactiveerd te worden voordat je de kaart inlevert of doneert. Voor het activeren van de kaart zijn namelijk persoonlijke gegevens nodig. Wanneer de kaart geactiveerd en ingeleverd is kunnen zij niet bij die gegevens.

Inleveren

Het inleveren van de kaarten kan bij Mariska en Petra of bij de servicebalie van de Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof. Ook kaartjes met restbedragen zijn welkom, alle kleine beetje helpen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Oud Alphen vandaag 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater vandaag 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein vandaag 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen vandaag 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 vandaag 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca vandaag 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.