IK KOOK OOK VOOR JOU

Lever je Postcode Loterij cadeaukaart in bij IK KOOK OOK VOOR JOU

IK KOOK OOK VOOR JOU is een Alphens initiatief opgezet door Mariska van Vliet en Petra Dresscher. IK KOOK OOK VOOR JOU helpt Alphenaren die om welke reden dan ook niet rond kunnen komen met de boodschappen, eten koken, of dagelijkse maaltijden voor het gezin. 

In de Facebookgroep van IK KOOK OOK VOOR JOU worden met regelmaat gratis maaltijden en pakketten aangeboden voor Alphenaren in financiële nood. Om dit te kunnen blijven doen zijn zij onder andere afhankelijk van donaties en giften. 

Postcode Loterij cadeaukaart

Vanaf 21 oktober ontvangen alle deelnemers aan de Postcode Loterij een cadeaukaart ter waarde van € 12,50. Met deze kaart kunnen er vegetarische producten gekocht worden bij Albert Heijn. IK KOOK OOK VOOR JOU ontvangt graag de kaarten van Alphenaren die zelf niet van plan zijn dit te gebruiken. Hiermee kunnen zij dan ingrediënten aanschaffen voor hun gratis maaltijden en pakketten.

Zelf activeren

De kaart dient wel geactiveerd te worden voordat je de kaart inlevert of doneert. Voor het activeren van de kaart zijn namelijk persoonlijke gegevens nodig. Wanneer de kaart geactiveerd en ingeleverd is kunnen zij niet bij die gegevens.

Inleveren

Het inleveren van de kaarten kan bij Mariska en Petra of bij de servicebalie van de Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof. Ook kaartjes met restbedragen zijn welkom, alle kleine beetje helpen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film gisteren 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport gisteren 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.