Line-up Zomerspektakel aan het Meer bekend, meld je nu aan voor de pre-sale!

Vol trots presenteert het Zomerspektakel aan het Meer de line-up voor 2023. “Voor komende editie pakken we het nét even wat anders aan. We delen voor het eerst niet alleen de line-up voor de vrijdagavond, maar ook voor de zaterdag en de zondag”, vertelt Voorzitter Stanley de Looze. “Wil je als eerste een ticket bemachtigen? Dan kun je je vanaf nu aanmelden voor de pre-sale!”

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het moment daar: de line-up van het Zomerspektakel aan het Meer 2023 is bekend. “Op 2, 3 én 4 juni 2023 hebben we weer een steengoede line-up staan. Op de vrijdagavond treden veel oude bekenden op, de zaterdag staat traditiegetrouw in het teken van Xander & Friends, en op zondag hebben we een mix van oude bekenden en nieuwe namen. Stuk voor stuk zijn het topacts. Kortom: dit mag je niet missen.”

Line-up vrijdag 2 juni

BLØF | Kraantje Pappie | Chef’Special | The Dirty Daddies

Wat kunnen we verwachten op vrijdagavond? “Vrijdag 2 juni starten we met BLØF, die met Zoutelande de beach vibe het festival in blaast. Daarna gaan we ‘pompen’ met ‘the Crane’, Kraantje Pappie. Of hij nu gekleed gaat in maat- of trainingspak, experts kronen Crane steevast tot de flamboyantste. Vervolgens is het de beurt aan Chef’Special om het podium te rocken. Met hits als Amigo en Afraid of the Dark moet dat helemaal goedkomen. We sluiten af met een giga gave show van The Dirty Daddies. Vorig jaar zorgden zij voor een spectaculaire afsluiting op een regenachtige zondagavond. Komende editie zal deze zevenkoppige hitmachine het publiek opnieuw omverblazen!”

De toegang op vrijdag 2 juni 2023 is betaald. De kaartverkoop start in januari 2023. Aanmelden voor de pre-sale is nu al mogelijk. Daarmee krijg je als eerste toegang tot de kaartverkoop.

Tekst loopt door onder de foto

Xander & Friends zomerspektakel

Line-up zaterdag 3 juni

Xander & Friends

Op zaterdag 3 juni wordt het weer een avond heel hard meezingen met Xander & Friends. “Als vriend van het evenement maakt Xander de Buisonjé er altijd één groot feest van, samen met vele andere artiesten. Wie deze artiesten zijn houden we nog even geheim, maar het belooft weer een spektakel te worden. Als bezoeker proef je het enthousiasme van de artiesten. De combinatie van energie, vrolijkheid en muzikaliteit zorgt ervoor dat je de avond dansend en meezingend doorbrengt. Dat wordt zonder twijfel weer genieten dus!”

De toegang op zaterdag 3 juni 2023 is gratis.

Line-up zondag 4 juni

FLEMMING | Roxeanne Hazes | Nielson | Suzan & Freek | Helemaal Top

Als alle lege drankglazen weer zijn opgeruimd en de zon opkomt, is het op zondag 4 juni weer tijd om los te gaan. Op het podium staan FLEMMING, Roxeanne Hazes, Nielson, Suzan & Freek en Helemaal Top. “We zijn er trots op dat we FLEMMING hebben weten te strikken. Met zijn frisse, catchy, Nederlandse popnummers verovert hij in rap tempo de hitlijsten. En we houden het ook daarna bij Nederlandstalige muziek, want Roxeanne Hazes en Nielson staan ook op ons podium. Daarna is het tijd voor Suzan & Freek. Het duo brak in 2018 landelijk door met hun single Als Het Avond Is. Sindsdien schrijven ze hit na hit, dus dat wordt hard meezingen! Tijdens het Zomerspektakel mag Helemaal Top natuurlijk ook niet ontbreken. Zij gaan er zoals altijd weer één groot feest van maken.”

De toegang op zondag 4 juni 2023 is gratis.

Tekst loopt door onder de afbeelding

20221214-ZS-editorial-AFB-ZO.jpg

NIEUW: Early Bird tickets en pre-sale

De ticketverkoop voor het Zomerspektakel aan het Meer start op zaterdag 28 januari om 10:00 uur. Om dit feestelijke moment te vieren profiteer je op zaterdag 28 januari én zondag 29 januari van het Early Bird tarief. Je koopt je tickets dan met €5 korting. Dat is mooi meegenomen, toch?! Na dat weekend koop je tickets voor het reguliere tarief.

Wil jij nu al je kans op aanwezigheid voor het Zomerspektakel aan het Meer 2023 vergroten? Meld je dan direct aan voor de pre-sale. Door je aan te melden voor de pre-sale word je op vrijdag 27 januari om 10:00 uur al uitgenodigd voor de ticketverkoop. Je kan dus als eerste tickets kopen én een dag langer gebruik maken van de €5 korting op de tickets. Hiermee kan het aftellen nóg eerder beginnen!

Ja, ik wil als eerste tickets bemachtigen >

Vragen en informatie 

Heb je vragen over het Zomerspektakel aan het Meer? Stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2023? Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl, meld je aan voor de pre-sale en houd de social media kanalen in de gaten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.