M. van Tol Fotografie
Advertorial Overige

Met Lijn Office Support, ontzorgt, ondersteunt en versterkt

Sinds 1 mei 2020 is Marjolijne Vervark, na nagenoeg altijd in het bank- en verzekeringswezen te hebben gewerkt, als zelfstandig ondernemer werkzaam. Zij is gestart als Virtueel Assistent. Als wát? “Een Virtueel Assistent is eigenlijk een persoonlijk assistent, maar dan op afstand. Hét beroep van de toekomst”, vertelt ze.

Marjolijne Vervark woont samen met haar vriend en twee zonen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Zij is hier geboren en getogen en hier in Alphen voelt zij zich écht thuis. In haar loondienstjaren is Marjolijne actief geweest als administratief- en commercieel medewerkster bij banken en verzekeraars. Ook heeft zij nog een uitstap gemaakt naar een makelaarskantoor en een touringcarbedrijf hier in de omgeving.

In al deze jaren heeft Marjolijne geleerd wat haar drijfveer is. “Heel eenvoudig. Het is voor mij belangrijk om mensen te helpen. Ik motiveer en verbind graag”, geeft ze vol overtuiging aan. Daarom zou zij het ook leuk vinden om meer ondernemers uit de regio Alphen aan den Rijn bij te kunnen staan. 

Wat doet zij dan nu?

Jij bent zelfstandig ondernemer. Jouw onderneming draait top. Eigenlijk is het één groot succes. Je hebt geweldige klanten maar je gezin zie je bijna niet meer en jouw vrienden kennen je alleen nog van jouw profielfoto van social media. Hoe ga jij jouw zaken zo regelen dat je meer tijd hebt voor jezelf en jouw dierbaren?

Dan zou een virtueel assistent zoals Marjolijne heel erg handig kunnen zijn. “Ik neem jou die werkzaamheden uit handen, zodat jij kunt gaan doen wat echt bij jou past. Ondernemen! Maar ook zorg ik dat er tijd vrij komt in jouw agenda. Tijd die jij zelf mag gaan indelen. Doe ermee wat jij wilt. Op deze manier kom jij weer meer aan jezelf toe. Kortom, alle prioriteiten opnieuw rangschikken zodat jij je gaat focussen op wat je het liefste doet.”

Vervelende klussen

Ga eens nadenken welke klussen jij vervelend vindt om te doen. Denk hierbij aan:

  • het bijhouden van jouw mailbox
  • relatiebeheer
  • projectmanagement
  • agendabeheer
  • het redigeren van teksten en
  • sales

Want ook sales en aftersales neemt Marjolijne graag van je over. Die werkzaamheden voert zij uit vanuit haar bedrijf SalesLijn. Op deze manier benadert zij jouw huidige relaties en probeert nieuwe relaties bij jouw bedrijf aan te laten sluiten.

“Ik heb een hands-on mentaliteit”, zegt Marjolijne. Zij werkt vanuit haar volledig ingerichte kantoor aan huis nabij het centrum van Alphen aan den Rijn. Uiteraard kan zij op afspraak ook langskomen als een bespreking noodzakelijk is. Verder heeft zij geen computer, auto of telefoon van jou nodig. Ze zal geen bureau bezet houden en de verwarming hoef je niet voor haar aan te zetten. “Als ik ziek ben of met vakantie, hoef je mij natuurlijk niet te betalen en je hoeft mij ook niet gelijk voor 32 uur per week aan te nemen”, geeft Marjolijne als voordelen aan. Personeelskosten zijn er dus verder niet en er is veel flexibiliteit.

Tijd om los te laten?

Zie jij een win-win situatie? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met Marjolijne. Zij bespreekt graag wat jouw behoeften zijn en wat daarin de mogelijkheden zijn. Je kunt haar vinden op www.metlijn.nl en www.saleslijn.nl. Ze is bereikbaar op 085-760 3350, zowel telefonisch als via WhatsApp. “Spreek ik je snel?”

Logo SalesLijn met lijn support office.png


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.