Bobs Latin Mexican
Advertorial Horeca

Mexicaans eten doe je bij Bobs Latin Mexican

Dat horecagelegenheden nog langer gesloten moet blijven, is een klap voor alle horecaondernemers. Bob Huikeshoven van Bobs Latin Mexican zet daarom alle zeilen bij om het hoofd boven water te houden. “We zetten alles op alles om er het beste van te maken."

Het nieuws dat de horeca de komende paar weken waarschijnlijk nog gesloten moet blijven, viel bij Bob en zijn team rauw op hun dak. “Daar waren we echt niet blij mee. Je begint een restaurant voor de connectie met de klant, daar haal je de grootste voldoening uit. De lach op hun gezicht wanneer ze genieten van de maaltijden die je hen voorschotelt, daar doe je het voor. Het is echt een gemis dat dit nu niet mogelijk is.”

Het omschakelen naar een bezorgservice om inkomsten te blijven genereren was gelukkig niet al te groot. “We hebben geluk gehad”, vertelt Bob. “Ons restaurant was al gedeeltelijk ingericht voor bezorgen, dus daar konden we gelijk vol mee aan de slag. Ook met het personeel hebben we geluk gehad. We hebben veel jonge mensen in dienst en zij kunnen allemaal extra werken nu hun schooldagen anders zijn ingedeeld. Wel moesten we logistiek wat aanpassingen doen en hebben we bijvoorbeeld extra ovens aan moeten schaffen, maar de rest hadden we gelukkig al.”

“Blijf vooral bestellen”

In deze tijd beseft Bob zich als geen ander dat blijven vernieuwen belangrijk is. “We bezorgen natuurlijk alle gerechten die klanten van ons gewend zijn, maar we doen nog een stapje extra. Zo hebben we de openingstijden verruimd en hebben we de weekspecial geïntroduceerd. Via onze social media kan er elke week gestemd worden op de weekspecial, zo houden we ook nog een beetje het contact met onze klanten.”

Bob hoopt van harte dat de deuren van zijn restaurant op 20 mei weer open kunnen, ook al is het met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Maar tot die tijd roept hij op: “Blijf vooral bestellen, want we hebben de steun momenteel hard nodig. Het liefst via onze eigen website, want op die manier halen we de meeste omzet binnen. En je krijgt er dan ook nog een lekker broodje dip of een kortingscode bij cadeau!”

Bestellen kan via https://bobsrestaurant.nl/ of via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.