Buurthuis AquaRijn
Advertorial Maatschappelijk

Nationale Burendag vier je bij AquaRijn of De Hoorn

Op 24 september is het Nationale Burendag. In zwembad De Hoorn en zwembad/buurthuis AquaRijn laat exploitant De Thermen2 dit niet zomaar voorbij gaan. Daarom nodigen zij alle buren van harte uit om dit te vieren.

Tussen 13:00 uur en 16:00 uur organiseert zwembad en buurthuis AquaRijn een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een hapje voor alle inwoners van Ridderveld.

De Band Tjobbah verzorgt een optreden. Tjobbah staat garant voor heerlijke dansbare muziek met als rode lijn de 'Indo Roots'. Mooie Maleise nummers afgewisseld met Country, Rock&Roll, Ballads, Reaggea, Disco en nog veel meer. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zwembad De Hoorn stelt het recreatiebad een uurtje ter beschikking voor de buurtbewoners. Zij hebben hier een voucher voor ontvangen.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:02

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Advertorial Overige vandaag 14:11

Onderzoek naar truffels met Psilocybine

Het UMC Groningen doet onderzoek naar de effecten van psychedelica op depressieve klachten. In deze nieuwe studie wordt onderzocht wat de juiste dosering is voor mensen met een depressie en welke effecten het heeft. De studie vindt plaats op verschillende locaties in Europa, waaronder het UMC Groningen (Universitair Centrum Psychiatrie), het UMC Utrecht en het LUMC.

Overige vandaag 12:37

Minister-president Rutte en minister Weerwind op bezoek in de PI Alphen

Op woensdag 5 oktober bezochten minister-president Rutte en minister Weerwind de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De minister-president ging die dag op bezoek bij verschillende organisaties om van de medewerkers te horen over hun werk en wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.