Nieuwe menukaart bij Grand Café Eight

Grand Café Eight heeft een nieuw én vers concept. Hiermee wil het restaurant laten zien dat zij alle gerechten vers bereidt. Bij het nieuwe concept horen natuurlijk ook een nieuwe website, een nieuwe menukaart en een deels vernieuwd interieur. Verder introduceert Eight de toffe groenten weken ter invulling van het nieuwe concept.

Van vlees, vis en groente tot salade, brood en koekjes. Echt alle producten die we bij Eight serveren, zijn dagvers. Vers gevangen. Vers gebakken. Vers gesneden. Vers bereid.

Nieuwe website
Met de nieuwe website laat Eight haar nieuwe én verse propositie goed zien. Het frisse design en de authentiek fotografie stralen écht vers uit. De website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Je kunt heel eenvoudig een tafel reserveren via de opvallende en meermaals terugkerende reserveerknop. Benieuwd naar de nieuwe website? Neem gerust een kijkje op www.grandcafeeight.nl.

Nieuwe menukaart
Ook een nieuwe menukaart kan natuurlijk niet uitblijven. Dankzij het nieuwe menu kosten drie gangen bij Eight nooit meer dan 34.50 per persoon. Bestel je liever los een voor-, hoofd- en/of nagerecht? Dan geldt het reguliere tarief. Bekijk onze vernieuwde menukaart op www.grandcafeeight.nl

Vernieuwd interieur
De unieke fotografie kenmerkt het nieuwe concept van Eight en is dan ook in het restaurant zelf terug te vinden. Bekijk hier hoe dat eruitziet. 

Toffe groente weken
Ter invulling van het versconcept staat Eight twee keer per jaar staat in het teken van de toffe groente weken. Eight serveert dan 8 weken lang extra bijzondere, exotische én vergeten groenten. Altijd vers. Altijd lekker. En natuurlijk in combinatie met een goed stuk vlees, vis of kaas. 

Benieuwd naar het vernieuwde Eight?
Kom gerust eens langs voor een lunch of diner, áltijd vers bereid. Reserveer vast je tafel via de website www.grandcafeeight.nl of via telefoonnummer 0172 – 495 477.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.