Nieuwe menukaart bij Grand Café Eight

Grand Café Eight heeft een nieuw én vers concept. Hiermee wil het restaurant laten zien dat zij alle gerechten vers bereidt. Bij het nieuwe concept horen natuurlijk ook een nieuwe website, een nieuwe menukaart en een deels vernieuwd interieur. Verder introduceert Eight de toffe groenten weken ter invulling van het nieuwe concept.

Van vlees, vis en groente tot salade, brood en koekjes. Echt alle producten die we bij Eight serveren, zijn dagvers. Vers gevangen. Vers gebakken. Vers gesneden. Vers bereid.

Nieuwe website
Met de nieuwe website laat Eight haar nieuwe én verse propositie goed zien. Het frisse design en de authentiek fotografie stralen écht vers uit. De website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Je kunt heel eenvoudig een tafel reserveren via de opvallende en meermaals terugkerende reserveerknop. Benieuwd naar de nieuwe website? Neem gerust een kijkje op www.grandcafeeight.nl.

Nieuwe menukaart
Ook een nieuwe menukaart kan natuurlijk niet uitblijven. Dankzij het nieuwe menu kosten drie gangen bij Eight nooit meer dan 34.50 per persoon. Bestel je liever los een voor-, hoofd- en/of nagerecht? Dan geldt het reguliere tarief. Bekijk onze vernieuwde menukaart op www.grandcafeeight.nl

Vernieuwd interieur
De unieke fotografie kenmerkt het nieuwe concept van Eight en is dan ook in het restaurant zelf terug te vinden. Bekijk hier hoe dat eruitziet. 

Toffe groente weken
Ter invulling van het versconcept staat Eight twee keer per jaar staat in het teken van de toffe groente weken. Eight serveert dan 8 weken lang extra bijzondere, exotische én vergeten groenten. Altijd vers. Altijd lekker. En natuurlijk in combinatie met een goed stuk vlees, vis of kaas. 

Benieuwd naar het vernieuwde Eight?
Kom gerust eens langs voor een lunch of diner, áltijd vers bereid. Reserveer vast je tafel via de website www.grandcafeeight.nl of via telefoonnummer 0172 – 495 477.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 20:01

MINERVA Gratis parkeren

Sinterklaas is vroeg dit jaar. De winkeliers in het Alphense stadshart krijgen een cadeautje: voortaan mogen bezoekers anderhalf uur gratis parkeren 'achter de slagbomen'. Het venijn zit in het woordje 'gratis'. Want, natuurlijk is het om de dooie dood niet gratis.

Verkeer en vervoer gisteren 17:24

Werkzaamheden aan het spoor in Alphen aan den Rijn in volle gang

Een lang weekend rijden er geen treinen van en naar Alphen aan den Rijn. Er worden namelijk werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor. Dit om vanaf 13 december elk kwartier een trein te kunnen laten rijden tussen Alphen aan den Rijn en Utrecht Centraal.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 16:36

Smullen van een heerlijk viergangen diner bij Lekker eten en drinken

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Lekker eten en drinken leggen ze je in de watten met een viergangen diner.

Winactie Overige gisteren 15:57

Winnen: een volledig verzorgd avondje uit van Ladies Time-Out

Tijdens het volledig verzorgde avondje uit van Ladies Time-Out word je helemaal in de watten gelegd. Wij mogen een ticket weggeven! Wie van je vriendinnen, moeder, tante, buurvrouw of sterke powervrouw gun jij een heerlijk verzorgd avondje uit?

Advertorial Muziek gisteren 14:20

Zelfgeschreven popliedjes uitvoeren met een klassiek ensemble? Jazeker!

De Nieuwe Muziekschool Alphen heeft dit seizoen een bijzonder project: leerlingen van verschillende afdelingen van de NMSA schrijven een eigen liedje. Vervolgens wordt bij elk van deze liedjes een arrangement gemaakt met klassieke instrumenten, zoals viool, cello of harp.