Jan Snel

Nieuwe mijlpaal: overeenkomst woningen Zaagmolenweg ondertekend

Afgelopen vrijdag is de overeenkomst ondertekend voor 91 nieuwe (flex)woningen aan de Zaagmolenweg in Alphen aan den Rijn. Als de huurwoningen gebouwd zijn, neemt Woonforte deze over.

De overeenkomst van de woningen is ondertekend in het bijzijn van wethouder Gerard van As, directeur-bestuurder van Woonforte Monique Brewster, en Harry van Zandwijk en Richard Brinkman namens Daiwa House Modular Europe.

Aan de Zaagmolenweg komen 91 nieuwe sociale huurwoningen. Dit zijn studio’s en twee- en driekamerappartementen. "Woningzoekenden die op dit moment moeilijk aan een woning komen, krijgen goede kans op een woning aan de Zaagmolenweg. Jongeren tot 28 jaar, herstarters (met of zonder kinderen) en starters krijgen voorrang op de woningen."

Woonforte verwacht de oplevering aan het einde van het jaar. Momenteel loopt er wel nog een bezwaarprocedure voor dit project bij de gemeente. Of er gebouwd kan worden, is medio november bekend. “Dan informeren we verder over de planning van dit nieuwbouwproject", aldus Woonforte. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.