Nog een week tot de Alphens Restaurantweek

Over precies een week gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Van Italiaanse pizza en Argentijns vlees tot bourgondisch dineren en steengrillen, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal!

Deze zomer verrassen de 19 deelnemende restaurants jou met een heerlijk Zomers meergangendiner tijdens de Alphens Restaurantweek. Van 20 t/m 30 augustus bieden de restaurants hun menu aan voor € 25, € 30 of € 35. Zij leggen jou in de watten door de lekkerste gerechten voor te schotelen. De menu’s bestaan allemaal uit minimaal drie gangen. Sommige restaurants kiezen er zelfs voor om per gang meerdere gerechtjes te serveren. Genoeg te proeven dus!

Heb jij nog niet gereserveerd? Twijfel dan niet langer, kies je restaurant en reserveer snel via www.alphensrestaurantweek.nl.

Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn de plekken in de restaurants beperkter dan normaal, dus vol = vol.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.