Advertorial Overige

Ongedwongen gesprekken bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding

Ammoniet Uitvaartbegeleiding verzorgt niet alleen uitvaarten, maar organiseert regelmatig thema-avonden en bijeenkomsten die betekenisvol kunnen zijn bij afscheid en rouw. Zo is er iedere eerste zaterdag van de maand ‘Koffie met een Oortje’, ruimte om je verhaal te delen.

Elke eerste zaterdag van de maand van 11:00 tot 15:00 uur organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding ‘Koffie met een Oortje’. Er is dan gelegenheid om een kopje koffie te komen doen en te praten over de dingen die je bezighouden, over de dingen van het leven, rouw en gemis. Je verhaal delen geeft mogelijk ruimte om weer verder gaan. “Mensen in verdriet hebben het allermeest behoefte aan iemand die naar hen luistert”, aldus rouwspecialist Manu Keirse. Daarom biedt Ammoniet Uitvaartbegeleiding nabestaanden de mogelijkheid om binnen te lopen en op verhaal te komen.

Tijdens ‘Koffie met een Oortje’ kan er ook gebruik worden gemaakt van een divers aanbod aan leesmateriaal. Dit zijn gedichten, ervaringsverhalen, kinderboeken en teksten over afscheid en rouw.

Ammoniet Uitvaartbegeleiding
Ammoniet Uitvaartbegeleiding begeleidt de gehele uitvaart, van het begin tot het eind. Hierbij wordt niet alleen informatie gegeven, maar word je ook voorzien van deskundige adviezen. Hiermee zorgen de medewerkers ervoor dat bij ieder afscheid de juiste keuzes gemaakt kunnen worden.

Bij Ammoniet nemen uitvaartbegeleiders de tijd voor iedere stap, zodat naasten goed na kunnen denken over beslissingen die genomen moeten worden. Tijdens dit proces is er vrijwel dagelijks contact en worden ideeën en informatie besproken. Op deze betrokken manier is er aandacht om ‘te groeien’ naar een mooi en passend afscheid.

Wil jij ‘Koffie met een Oortje’ drinken? Loop dan gerust eens binnen bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding aan de Wilhelminalaan 1 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie over Ammoniet Uitvaartbegeleiding op de website of neem contact op via 0172 - 41 66 63 of via info@ammonietuitvaart.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.

Politiek gisteren 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.