Advertorial Overige

Ongedwongen gesprekken bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding

Ammoniet Uitvaartbegeleiding verzorgt niet alleen uitvaarten, maar organiseert regelmatig thema-avonden en bijeenkomsten die betekenisvol kunnen zijn bij afscheid en rouw. Zo is er iedere eerste zaterdag van de maand ‘Koffie met een Oortje’, ruimte om je verhaal te delen.

Elke eerste zaterdag van de maand van 11:00 tot 15:00 uur organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding ‘Koffie met een Oortje’. Er is dan gelegenheid om een kopje koffie te komen doen en te praten over de dingen die je bezighouden, over de dingen van het leven, rouw en gemis. Je verhaal delen geeft mogelijk ruimte om weer verder gaan. “Mensen in verdriet hebben het allermeest behoefte aan iemand die naar hen luistert”, aldus rouwspecialist Manu Keirse. Daarom biedt Ammoniet Uitvaartbegeleiding nabestaanden de mogelijkheid om binnen te lopen en op verhaal te komen.

Tijdens ‘Koffie met een Oortje’ kan er ook gebruik worden gemaakt van een divers aanbod aan leesmateriaal. Dit zijn gedichten, ervaringsverhalen, kinderboeken en teksten over afscheid en rouw.

Ammoniet Uitvaartbegeleiding
Ammoniet Uitvaartbegeleiding begeleidt de gehele uitvaart, van het begin tot het eind. Hierbij wordt niet alleen informatie gegeven, maar word je ook voorzien van deskundige adviezen. Hiermee zorgen de medewerkers ervoor dat bij ieder afscheid de juiste keuzes gemaakt kunnen worden.

Bij Ammoniet nemen uitvaartbegeleiders de tijd voor iedere stap, zodat naasten goed na kunnen denken over beslissingen die genomen moeten worden. Tijdens dit proces is er vrijwel dagelijks contact en worden ideeën en informatie besproken. Op deze betrokken manier is er aandacht om ‘te groeien’ naar een mooi en passend afscheid.

Wil jij ‘Koffie met een Oortje’ drinken? Loop dan gerust eens binnen bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding aan de Wilhelminalaan 1 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie over Ammoniet Uitvaartbegeleiding op de website of neem contact op via 0172 - 41 66 63 of via info@ammonietuitvaart.nl.


Meer nieuws

Winactie Horeca vandaag 19:42

Win een Spooky Sunday box van Alfreds voor twee personen

Kom jij alvast graag in de stemming voor Halloween? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen namens Alfreds een Spooky Sunday box weggeven! Deze box is gevuld met heerlijke versnaperingen, geheel in Halloween-stijl.

Advertorial Mode vandaag 17:25

Kom jij 31 oktober private shoppen bij Dressesonly?

Het najaar is in volle gang en daarom opent Dressesonly haar showroom op zaterdag 31 oktober van 11:00 tot 15:00 uur. Dit keer geen reguliere Shoppingday, maar een private editie in verband met de huidige maatregelen. Meld je snel aan via de mail!

Evenementen vandaag 14:01

Achttiende editie Midwinter Fair in Archeon afgelast vanwege corona

Diverse bands op podia verspreid door het park, leerzame workshops, een overdekte markt met unieke waren en ander entertainment. Dat is het recept voor de Midwinter Fair die jaarlijks plaatsvindt in Archeon. Maar door de coronamaatregelen kan het evenement dit jaar niet doorgaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:15

Maggie Blue bezorgt de lekkerste maaltijden bij jou thuis

From THURSDAY on, Maggie will stop at your door! In deze gekke tijden kan je dan wel niet terecht in het restaurant, maar je kunt er thuis wel een mooi feestje van maken met al het heerlijke eten van Maggie Blue.