Advertorial Overige

Ongedwongen gesprekken bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding

Ammoniet Uitvaartbegeleiding verzorgt niet alleen uitvaarten, maar organiseert regelmatig thema-avonden en bijeenkomsten die betekenisvol kunnen zijn bij afscheid en rouw. Zo is er iedere eerste zaterdag van de maand ‘Koffie met een Oortje’, ruimte om je verhaal te delen.

Elke eerste zaterdag van de maand van 11:00 tot 15:00 uur organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding ‘Koffie met een Oortje’. Er is dan gelegenheid om een kopje koffie te komen doen en te praten over de dingen die je bezighouden, over de dingen van het leven, rouw en gemis. Je verhaal delen geeft mogelijk ruimte om weer verder gaan. “Mensen in verdriet hebben het allermeest behoefte aan iemand die naar hen luistert”, aldus rouwspecialist Manu Keirse. Daarom biedt Ammoniet Uitvaartbegeleiding nabestaanden de mogelijkheid om binnen te lopen en op verhaal te komen.

Tijdens ‘Koffie met een Oortje’ kan er ook gebruik worden gemaakt van een divers aanbod aan leesmateriaal. Dit zijn gedichten, ervaringsverhalen, kinderboeken en teksten over afscheid en rouw.

Ammoniet Uitvaartbegeleiding
Ammoniet Uitvaartbegeleiding begeleidt de gehele uitvaart, van het begin tot het eind. Hierbij wordt niet alleen informatie gegeven, maar word je ook voorzien van deskundige adviezen. Hiermee zorgen de medewerkers ervoor dat bij ieder afscheid de juiste keuzes gemaakt kunnen worden.

Bij Ammoniet nemen uitvaartbegeleiders de tijd voor iedere stap, zodat naasten goed na kunnen denken over beslissingen die genomen moeten worden. Tijdens dit proces is er vrijwel dagelijks contact en worden ideeën en informatie besproken. Op deze betrokken manier is er aandacht om ‘te groeien’ naar een mooi en passend afscheid.

Wil jij ‘Koffie met een Oortje’ drinken? Loop dan gerust eens binnen bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding aan de Wilhelminalaan 1 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie over Ammoniet Uitvaartbegeleiding op de website of neem contact op via 0172 - 41 66 63 of via info@ammonietuitvaart.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 17:32

Alphens Restaurantweek: ’t Haasje - puur genieten in een huiselijke sfeer

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ’t Haasje!

Advertorial Sport vandaag 14:05

Beachvolleybalinternationals geven clinic aan jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum

Aanstaande woensdag 12 augustus geven Puk Stubbe en Emma Piersma, winnares NK Beachvolleybal 2019, exclusief voor eigen jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum, een clinic in Alphen aan den Rijn. Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en/of te trainen.

Coronavirus in Alphen vandaag 12:35

Stijging van coronabesmettingen veroorzaakt door risicovol gedrag

GGD-medewerkers zien steeds vaker mensen langskomen die niet de 1,5 meter waarborgen, niet in quarantaine willen gaan of contacten verzwijgen. ‘’Dit risicovol gedrag leidt tot een stijgend aantal besmettingen en het belemmert GGD’en om hun werk te doen’’, aldus de GGD.

Advertorial Natuur en recreatie vandaag 11:27

De zomervakantie wordt extra leuk bij De Thermen2

Vanaf maandag 10 augustus start De Thermen2 tijdens het recreatief zwemmen met extra activiteiten voor kinderen tot en met 18 jaar. Doormiddel van deze activiteiten willen de Alphense zwembaden bezoekers een extra leuke zomer bezorgen.